Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Közeleg a második Black Friday?

Pokeradmin
2020. okt. 19. 19:10

Közeleg a második Black Friday?

Tovább a cikkre

maxzol22
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. okt. 19. 21:19

Az meg pont kellene az idei evhez :)

WINAMAXDONK
Válasz maxzol22 kommentjére
2020. okt. 19. 21:57

Az meg pont kellene az idei evhez :)

Miért mi a gond ezzel az évvel? Gyönyörű tavaszunk volt és ahogy a számok kinéznek ez az ősz/tél is mesés lehet .

peti29
2020. okt. 19. 21:58

RNG-t atvizsgalasa is erkezik lassan? na nem arra gondolok hogy a Kahnawake Gaming indian rezervatumbeli irodajaban, a tabortuz korul Hosszu Puska es Rovid Nyil magukban jot rohogve alirjak a hitelesitesi iratokat, miszerint valoban random XY terem RNG-je.

mikelaury
Válasz peti29 kommentjére
2020. okt. 20. 1:03

Te miért nem fizetsz már be upswingre vagy ryere? Kicsit unalmas már h mindig itt rinyálsz. Ha végre felfognád, h nem azért buksz mert csalik a Terem, hanem mert fish vagy talán még lenne esélyed fejlődni...

Shaikon
2020. okt. 20. 7:51

De ****a is volt amikor be akartam lépni reggel .Volt egy pár kellemetlen nap .Találkoztunk páran (köztük Frici) és újratervezés :) Volt akinek kb 50k ragadt bent. Utána indult a Thaiföld project .

SzolnokArca
2020. okt. 20. 9:08

Festik az ördögöt a falra??? :D Vagy esetleg tudnak valamit??? Nem tudom, hányan mentettek ki nagyobb összeget ennek hatására?!

asafderg
Válasz SzolnokArca kommentjére
2020. okt. 20. 15:44

eMAG-on is?

Cypress
Válasz Shaikon kommentjére
2020. okt. 21. 15:44

De ****a is volt amikor be akartam lépni reggel .Volt egy pár kellemetlen nap .Találkoztunk páran (köztük Frici) és újratervezés :) Volt akinek kb 50k ragadt bent. Utána indult a Thaiföld project .

Én előző nap értem mélyen pénzbe egy MTT-n (3700k), azzal együtt volt kb 5k a számlán, kilenc évvel később 4-et visszakaptam, a maradék ezres nem tudom hova lett. :-)

Élő ügyfélszolgálat