Mi scusi. Akkor inkább úgy kérdezem, hogy azt nem tervezitek egy kicsit kipofozni? Persze tudom hogy a DC kevésbé formálható mint egy weboldal, vagy mint akár egy facebook oldal.
Nemzeti Konzultáció volt erről?
Mivel nem támadott ezügyben minket BrÜsSzEL ezért nem. Csak a legfontosabbakról szabad konzultációt tartani. Mint például:
Ön egyetért-e azzal hogy a megafon a leghitelesebb hírforrás, és ezért több kormányzati pénzt kell kapniuk?
Ön egyetért-e azzal hogy az ellenzék nemzetáruló?
Ön egyetért-e azzal hogy a melegek nem emberek?
És stb...
Mi scusi. Akkor inkább úgy kérdezem, hogy azt nem tervezitek egy kicsit kipofozni? Persze tudom hogy a DC kevésbé formálható mint egy weboldal, vagy mint akár egy facebook oldal.
Ezek a kérdések nem szerepeltek egyik nemzeti konzultációban sem, de még csak hasonlók sem.
Viszont az eredmény már azelőtt meglett, mielőtt beért volna a feldolgozó telephelyre :D
tényleg valaki a nemzeti konzit védi? Van ilyen, vagy ez valami belsős poén?:)) Tök jó mert így írhattam egy utolsó hsz-t ide, sajnálom a hírt, remélem lesz új oldal!;)
Csak azt szeretném kérdezni, hogy
Válaszolt e már Orbán Viktor a szerelmes leveleidre?
Milyen időközönként ellenőrzik hogy viseled e a nyakadban a kolompot?
lecso10! Nem tudom, hogy volt bőr a képeden Clint Eastwood-ot használni profilképnek. Győzike vagy Kiszel Tünde jobban illik hozzád.
lecso10! Nem tudom, hogy volt bőr a képeden Clint Eastwood-ot használni profilképnek. Győzike vagy Kiszel Tünde jobban illik hozzád.