Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Magyar győzelmek a WCOOP 2020-on

WINAMAXDONK
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. okt. 1. 10:13

Monsztersziszi de jó látni hogy ujra aktiv vagy!

banoster
Válasz Jeeeee88 kommentjére
2020. okt. 1. 10:46

Wildace = Bujti? ki hitte volna...

Javítottuk, köszi, hogy jelezted!

KisMuck
Válasz csiga19794 kommentjére
2020. okt. 1. 10:54

"az a nagy hiba, ha valaki nem "haver", egyből ketten is hülyének nézitek.."
Jah...pont ezt akartam kihozni belőle:D
Emlékeztetnélek,hogy 2 topikkal feljebb-lejjebb épp beszóltál valakinek a bölcs közmondásoddal. Na ez inkább a hiba,amikor ilyen kis huncut ellentmondásba mászik bele az ember.

Igen, pont ezt akartad csinovnyik. Nem tudom mi volt a probléma, talán az hogy azt írta az egyik pöcs sík kretén megszólalására, hogy hallgatni arany??? Nem tudom mi volt a respectálni való, hogy az ember koronás, vagy hogy a kölyke születésnapja helyett az online pokert választotta? Tehát a bölcs megszólalás miért is volt gond? (kry, bocs hogy belenyúltam, de épp ilyen kedvem volt..)

csiga19794
2020. okt. 1. 12:29

Hoppá! Itt aztán megy az osztás rendesen! A kreténségről beszél az akadémia kb. legnagyobb parasztja :D eközben még meg is magyarázza a gondolatimat nekem, hogy én mit is akartam. Óriási!

csiga19794
2020. okt. 1. 12:37

Vissza is olvastam a cikket zsenikém! Szóval kórházban ápolják és
komoly tünetek mellett behúzta a wcoop eventet. Mi is a gondod ezzel? Nyílván a gyermeked születésnapján meg minden évben szabit veszel ki. Illetve vennél,ha dolgoztál volna 1 percet is életedben.

Jeeeee88
2020. okt. 1. 13:42

Amiről te beszélsz az egy 5k plo event volt más nyereményekkel...

öö, nem... néztem is mikor tolták, meg ott van a cikkben is a video... whatever

kry
2020. okt. 1. 14:09

Emlékeztetnélek,hogy 2 topikkal feljebb-lejjebb épp beszóltál valakinek a bölcs közmondásoddal. Na ez inkább a hiba,amikor ilyen kis huncut ellentmondásba mászik bele az ember.

nincs semmi huncut ellentmondás, csekkold Aptok blogját (írtál ott, biztos nem olvastad... :D), csak visszadobtam a kreténségét úgy, hogy még klappol is!

csiga19794
Válasz kry kommentjére
2020. okt. 1. 14:55

nincs semmi huncut ellentmondás, csekkold Aptok blogját (írtál ott, biztos nem olvastad... :D), csak visszadobtam a kreténségét úgy, hogy még klappol is!

Valóban nem tartom fejben a csörtéiteket!
Visszaolvastam. Jogos....ott a pont:)

KisMuck
2020. okt. 2. 10:56

Jaj, te kis te. Ha legalább fogalmad lenne bármiről is! Mindenesetre én nem dicsekednék azzal, hogy puhatestű vagyok, de legalább sikerült megértenem a mentalitásodat és mivel mostanában eléggé benne vagyok a szöveg írásban, neked is kanyarítottam egy négysorost:

"Nem tudom mit csodálkozok,"
hogy ezt te tényleg nem érted,
Persze ilyen névvel erénynek veszed,
hogy nincsen gerinced"

Csók cucli.

csiga19794
2020. okt. 2. 11:52

Ne erőltesd ezt a verses dolgot. Első ránézésre látszik,hogy fogalmad sincs róla. Enyhén erőltetett csak:D ráadásul baromi gyenge. Sajnálom,hogy nem beszélhetjük meg személyesen is. Megnézném mekkora is az a mellény rád.

Élő ügyfélszolgálat