Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Magyar lányért szorít a legnagyobb nemzetközi pókerközösség

benczy
Válasz Pokeradmin kommentjére
2015. jan. 13. 17:34

Húú! Biztos kedves, biztos aranyos, s szép is, és még az is biztos, hogy céltudatos, törtető kiscsaj ez a Bea!

Fluxxxi
Válasz torzon kommentjére
2015. jan. 13. 17:46

OFFolok még egyet...

Ezt az asztalra letevős dolgot sem bírom felfogni a pókerben.
Akikről a hírek 99%-a szól mit tettek le arra az asztalra?Egy Phil Ivey,vagy egy Daniel Negreanu mit tett le?
Az,hogy versenyeken jól szerepelnek,szórakoztatóak,és ezáltal új játékosokat vonzanak be,akiknek egy jó nagy része pénzt fog veszíteni...Ez szerintem nem "asztalra letevés".
Nem lehet őket sportolókhoz hasonlítani,akik miatt a fiatalok elkezdenek sportolni.Abból,hogy sportolni kezdenek,hasznuk lesz az életben.Abból,hogy pókerezni kezdenek....hááááát,lehet nyerők lesznek,lehet csak egy szórakozás marad nekik,de sajnos az is lehet hogy komoly összegeket fognak elgamblerkedni....

A póker jó éééértem? Ez egy nagy kamu, hogy nagy összegeket veszít bárki is, mindenki nyerő, én már a húszas éveim elején voltam, és mikor másfél hónap után már minden szórást megéltem amit meg lehetett, a legnagyobb összeg amit sikerült egyben elgamblerkedni 2 havi fizetésem volt 1 óra alatt...Ebből pedig az a konzekvencia, hogy a pókerben a bukás általában ott tűnik fel ahol a hülye. Bár lehet köztük enyhe időbeli eltolódás.

iKeksz
2015. jan. 13. 18:03

Ezek a topicok azért jók, mert megmutatják ezt a tipikus magyar mentalitást (sajnos). Mindenki k.urva, mindenki f@sz, csak én értek hozzá, minden szavam igaz, tiszteletet, nem vagyok előítéletes, dehogynem. Én vagyok a király, mert a Tescoban dolgozok és 2bb/100-al verem az NL5-t és, ha elbukok 2 partit akkor az már downswing.

ewoksamurai
2015. jan. 13. 18:06

nlmennyin kell hoznom hany bb/100-at, hogy a csajom a szemetekben kurv@ legyen?

Maxxxika
2015. jan. 13. 19:18

[video=youtube;ckWh1bCwzTc]https://www.youtube.com/watch?v=ckWh1bCwzTc[/video]

Holdenper
Válasz palingenia kommentjére
2015. jan. 13. 19:18

Hasonló fantázianévvel volt már egy magyar lány, aki elég komoly nemzetközi karriert futott be...:)

Ezen besírtam :D

Amúgy GL a lánynak. Én mondjuk nem tanítanám barátnőmet pókerre, meg nem ajánlanám egy ismerősömnek sem, hogy kezdjen most bele. Szerintem már több nehézséggel jár eljutni arra a szintre, ahol már tényleg megéri, mint haszonnal. De ha odateszi magát, akkor biztos fog minimum annyit keresni mint korábban (ebben a társaságban meg esélyes, hogy a párszorosát :) )

ivan41
Válasz Maxxxika kommentjére
2015. jan. 13. 20:06

[video=youtube;ckWh1bCwzTc]https://www.youtube.com/watch?v=ckWh1bCwzTc[/video]

Nekem a lottószámok konferálása tatszik a filmben

http://youtu.be/bUjQ2Oo-DuU?t=2m49s

hokuszpoker
2015. jan. 13. 20:21

Lássátok be, mind meg akarjátok hegeszteni Beát csak mint az oviban, itt jól leszídjátok, de titkon azért remélitek, hátha cserébe ő is leszíd titeket valamikor ;)

Holdenper
Válasz Master of Puppets kommentjére
2015. jan. 13. 20:51

Csak azt nem értem, miért nem magyarul blogol, ha egyszer magyar.
Megint angol f...sz szopás folyik...

Kicsit minőségibb a 2+2 mint az akadémia, meg jóval több az olyan felhasználó, aki érdemben is hozzá tud szólni a kérdéses handekhez

naggeri
2015. jan. 13. 21:01

Ööö.. milyen handekrol beszelsz??

Élő ügyfélszolgálat