Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Megjelent magyar nyelven a Super System 2 - A póker bibliája!

Peti009
Válasz Agitator kommentjére
2011. márc. 25. 18:25

uj kiadás

Heló All!

Lesz ebből a könyvből után nyomás?
Mert kb 3 hónapja vadászom és sehol nem kapható!

Üdv.:peti009

mattack
Válasz pokeradmin kommentjére
2016. febr. 3. 11:29

Van valakinek Doyle bács eme könyvéből egy eladó példánya?
Ismerősnek kéne szülinapi ajándéknak. ;)

Wildcatfish
2016. febr. 3. 12:54

Van egy ár kérdése eladó-e? ajánlat

mattack
Válasz Wildcatfish kommentjére
2016. febr. 3. 13:49

Van egy ár kérdése eladó-e? ajánlat

Ne haragudj, de nem tudtam dekódolni ezt az üzenetet.

Azt akartad mondani, hogy "Van egy (példányod), de árérzékeny éppen a lelkivilágod, miszerint el akarod-e adni. Tegyek ajánlatot, és annak fejében döntesz, hogy megválsz tőle a javamra, vagy inkább megtartod."?

Jól gondolom? Mert ha igen, akkor 2-3 ezer forintot mondanék rá, de mivel nem tudom, milyen állapotban van, stb., így pontos ajánlatot sem tudok tenni.

chau
2016. febr. 3. 14:43

pm ment

hétpár
Válasz chau kommentjére
2021. márc. 11. 8:22

Hali, írtátok, hogy a magyar fordítás nem túl jó, szeretném megvenni(ha rátalálok valahol), de azon vacillálok, hogy eredetiben, vagy magyarul. Tudok angolul, nagyjából megérteném úgy is, de mégis jobb szeretném magyarul olvasni. Gondolom a pókeres szakzsargon az, amire utaltatok, hogy magyartalan.

Ja és még egy kérdés, az összes játékfajta szerepel benne? Nekem a legfontosabb a PLO, PLO8 és a 2-7TD lenne.

peraspera
2021. márc. 11. 14:59

tartalom: (googleben otodik talalat(

https://www.scribd.com/document/378019438/Doyle-Brunson-Super-System-2-a-Poker-Bibliaja

ncore-on is fenn van

rockett
Válasz hétpár kommentjére
2021. márc. 11. 15:08

Hali, írtátok, hogy a magyar fordítás nem túl jó, szeretném megvenni(ha rátalálok valahol), de azon vacillálok, hogy eredetiben, vagy magyarul. Tudok angolul, nagyjából megérteném úgy is, de mégis jobb szeretném magyarul olvasni. Gondolom a pókeres szakzsargon az, amire utaltatok, hogy magyartalan.

Ja és még egy kérdés, az összes játékfajta szerepel benne? Nekem a legfontosabb a PLO, PLO8 és a 2-7TD lenne.

Szerintem semmi gond a magyar fordítással, csak túl kell lépni azon, hogy helyenként erőltetett magyar verziók vannak benne, helyenként viccesen hatnak, de ettől függetlenül teljesen érthető, én szerettem, bár régen olvastam. 2-7TD miért? Szegény játékforma már szinte kihalt, isten nyugosztalja, pedig nagyot mentem benne. :)

Élő ügyfélszolgálat