Ha igazad van ,akkor viszont Texas Holdem:).....szerintem
Alakulóban a Team Hero Grammar? (Csiga, lehagytad az aposztrófot...)
Inkább arról beszéljünk, hogy mikor kezdjük a tanulást? :D
Texas Hold'em
A játék neve. Egy van belőle és egyedi. Persze lehet hogy tévedek és az egyedi játéknevek nem kerülnek bele ebbe a kategóriába, de még magyarul is nagybetűvel írják, ha ráguglizol, hogy Texas hold'em ami még inkább megerősíti az állításomat. Mivel a tulajdon nevek másik tulajdonsága, hogy nagybetűvel írod. Van hogy csak a T-t van hogy mind a 3 betűt naggyal írják.
Szal...jah. Megin' igazam van!
Sziasztok!
A coachingot lehet kerni az edzoktol anelkul is h csatlakoznek a csoporthoz ?
Sziasztok!
A coachingot lehet kerni az edzoktol anelkul is h csatlakoznek a csoporthoz ?
Értem, tehát: Rabló Römi, Ulti, Foci, Tenisz, Kidobós stb., és mind tulajdonnevek, hisz mind pont annyira egyedi játék, mint a Texas Hold'em, némelyik egyedibb, tulajdonnevebb, hisz nincs belőlük fix limit, no limit, egyasztalos verseny, többasztalos verseny és cash változata. Ez volt a kedvenc részem: "Van hogy csak a T-t", hisz azt, hogy Texas tulajdonnév, na azt tényleg eleve is tudtam. :D:D Szal...jah. Megin' igazad van!
Ne vegyetek mindig túl komolyan mert megárt. ;)
A védett játékoknak a neveit kell csak nagybetűvel írni amit 1-1 cég csinál. Monopoly és hasonlók.
A Texas hold'em meg Omaha hold'em ben az első betűt kell naggyal írni.
A szabály az, hogy a kártyanevek kisbetűsök, kivéve, ha olyan szó van benne amit amúgy naggyal írnál, mint Texas vagy Omaha.
Szal akkor most igazam volt?
Koszi a valaszt!
Az lenne meg a kerdesem h munka mellett lehet-e a TH-hoz csatlakozni ?
Koszi a valaszt!
Az lenne meg a kerdesem h munka mellett lehet-e a TH-hoz csatlakozni ?