Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Mennyire vagy jó póker játékos?

Pokeradmin
2021. nov. 24. 13:37

Mennyire vagy jó póker játékos?

Tovább a cikkre

regie
Válasz Pokeradmin kommentjére
2022. febr. 5. 8:59

Bug-os a játék . Nem lehet folytatni 4-5 kerdes utan

kohagyma
2022. febr. 5. 13:19

Nekem simán végigment, bár úgy láttam, hogy minden kérdésnél akár mind a három választ be lehet pucukázni, de én csak egyet-egyet jelöltem be. És 7/10 lett, ami messze meghaladta a várakozásaimat! :-)

kacsa1st
2022. febr. 5. 13:47

nekem is rendesen működött és tetszett is. 8-at eltaláltam, nyilván mák mert mit is tudhatnék.
sztem jó 5let volt egy ilyet bedobni a népnek!

bár van olyan pont ami nem teljesen egyértelmű mivel a szituáció hiányosan van leírva (több infóval gyorsan változik a helyes válasz)

1: A8s ha vakokban elég agresszív játékos(ok) ülnek biztos nincs flat rangem. és a sqz-re is tudnék okokat találni megfelelő infoval a regről/fishről.

aztán amiket hibáztam:

6: A3s értem a raise koncepcióját. viszont a call mellett is szólnak érvek: nem feltétlen szeretném BB reg gyengébb húzóit dobatni és még BU fish reakcióját sem láttam, ha callozok ki tudja milyen baromsággal megőrülhet, nyilván nem fogom dobni a handet.

nem tudom melyik line-nak lesz nagyobb EV-je. nekem úgy tűnik kicsit hogy a flop raise(/broke)-el csak a későbbi utcákon felmerülő nehéz döntésektől akarjuk magunkat megkímélni (ill a FE is a barátunk) és nagyot biztos nem hibázunk vele.

8: AA 4b pot
nyilván a push baromság de fejből nem tudom melyik a nagyobb EV line és valszeg ellenfél függő is.
ha lenne gto progim vagy vmi előfizum megnézhetném h mennyi a kis bet és a x közötti EV különbség. nyilván a gyakorlatban ez is kicsit másképp fog festeni.

regie
2022. febr. 5. 14:02

Flop 3: NL50 SH asztalon UTG pozícióból Ad3d lapokkal 2.5 bb-vel emelsz, amire a short stack BTN fish 5 bb-ig mini 3-betel. Az SB fish és a BB regulár megad. Mi is megadunk és a flopra 7d5s4d lapok érkeznek. Az SB fish potot donkol amit a BB regulár megad. Rajtad a sor mit teszel?

Ebben a kérdésben helytelen a válasz . Ilyen spotban nut huzoval nem kell dobatni, es hu maradni, hanem bent kell tartani mindenkit. Duzzadjon csak a kassza. Ugy lehet nagyot nyerni.

Maskulonben mehetünk flop all is is, de nem lesz nagyobb esely nyerni akkor sem, mert az equity ugyan annyi multiway is mint hu.

regie
2022. febr. 6. 3:55

Lehet tévedtem, de turnon is lehet fold ha csak callolunk flopon, abban az esetben ha nincs meg a pot odds showdownra illetve mi vagyunk 2 call ellen poziban is. Talan nem a legjobb spot lassítani, mert lehet valami 10Js is , ami ellen all is mehetünk, de nem hiszem , hogy egy overpair dob ha annyi esze van , hogy flopon potot hiv

Alfie
2022. febr. 6. 11:24

Mennyire vagy jó magyarból?
Pókerjátékos.

tacskokutya
Válasz Alfie kommentjére
2022. febr. 9. 10:37

5/10

Hasznos topic, még sok ilyet!

Élő ügyfélszolgálat