Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Mi történik a Microgaming megszűnése után? - interjú a RedStar affiliate managerével

Pokeradmin
2020. márc. 4. 16:37

Mi történik a Microgaming megszűnése után? - interjú a RedStar affiliate managerével

Tovább a cikkre

barack
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. márc. 5. 1:39

A microgaming es ipoker hálózat között egy dologban szakadéknyi a távolság, ez pedig a biztonság, hogy tiszták a játékok és nincs csalás. A microgaming sokat tett ezen a területen, az ipoker viszont jelentős elmaradásban van vagy esetleg nincs is megfelelő szakértelem és akkor még diplomatikusan fejeztem ki magam. Ezen a területen várható-e a változás májustól vagy minden marad a régiben?

banoster
Válasz barack kommentjére
2020. márc. 5. 10:38

A microgaming es ipoker hálózat között egy dologban szakadéknyi a távolság, ez pedig a biztonság, hogy tiszták a játékok és nincs csalás. A microgaming sokat tett ezen a területen, az ipoker viszont jelentős elmaradásban van vagy esetleg nincs is megfelelő szakértelem és akkor még diplomatikusan fejeztem ki magam. Ezen a területen várható-e a változás májustól vagy minden marad a régiben?

Amíg nem csatlakoztak az iPokerhez nem hiszem, h tudna erre válaszolni. Én egyébként mindig csodálkozom kicsit ezen, mi a baj az ipokerrel? :) Én ott játszom kb napi szinten, és semmi gondom nincs vele, sőt. A mezőny szuper, van elég asztal, a klienssel is teljesen jól elvagyok, van hud is. Részemről lehetne még pár ilyen hálózat. Mondjuk ezeket csak cg-re mondom, a többi játékban nem tudom, mi van.

Update: Közben leesett, hogy valószínűleg a spinre gondolsz, azt abszolút nem tudom, jelenleg mi van ott.

Totyapoker
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. márc. 5. 11:23

igen, ráadásul a microgameing szoftvere sem a legjobb... szóval a szakadéknyi távolságot max valami laikus mondhatja! Az ipoker kiváló minden szempontból, úgy ahogy banoster írja is

kacsa1st
Válasz Totyapoker kommentjére
2020. márc. 5. 11:35

igen, ráadásul a microgameing szoftvere sem a legjobb... szóval a szakadéknyi távolságot max valami laikus mondhatja! Az ipoker kiváló minden szempontból, úgy ahogy banoster írja is

A régi szoftvere jó volt imo. Viszont az új prima az tényleg trash lett. Remélhetőleg az új ipoker szoftver nem lesz hasonló visszalépés!

barack
Válasz banoster kommentjére
2020. márc. 5. 23:08

Amíg nem csatlakoztak az iPokerhez nem hiszem, h tudna erre válaszolni. Én egyébként mindig csodálkozom kicsit ezen, mi a baj az ipokerrel? :) Én ott játszom kb napi szinten, és semmi gondom nincs vele, sőt. A mezőny szuper, van elég asztal, a klienssel is teljesen jól elvagyok, van hud is. Részemről lehetne még pár ilyen hálózat. Mondjuk ezeket csak cg-re mondom, a többi játékban nem tudom, mi van.

Update: Közben leesett, hogy valószínűleg a spinre gondolsz, azt abszolút nem tudom, jelenleg mi van ott.

Lehet, hogy már túl prózaian írtam le, de akkor kicsit konretizálom :).

A legnagyobb baj, hogy konkrétan az egész hálózat egy botfest. Számos játéktípusban a legmagasabb téteken rengeteg bot van. A hálózat évek óta nem tesz semmit miközben ez nyílt titok és számos jelentés lett beküldve termeknek eredmény nélkül. A végén mindennemű vizsgálat végeredményét egy jó kapcsolatokkal rendelkező külföldi affiliate bírál el 1 személyben minden szakmai megalapozottság nélkül (személyes preferenciák alapján). Ez már lassan a bűnszervezet kategória. Az ipokernek nincs kompetens (se semmilyen) game integrity departmenje (ezzel persze ugyanigy van a 888 is) - mig a microgaming ezügyben komoly lépéseket tett.

Az ipokeres lila terem Terms and Conditions-ében nincs is benne, hogy szabályellenes lenne a pókeres bot használata, ergo nem tiltott! Ha valaki mégis megtalálja benne, akkor szóljon.

Élő ügyfélszolgálat