Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Miért nincs semmi WSOP-s coverage a PA-n?

Gizdalord
2021. okt. 25. 19:27

Miért nincs semmi WSOP-s coverage a PA-n?

Yo

Miért nincs semmilyen hír a WSOPről itt? Az hogy a Legendás PH megszerezte a 16. karkötőjét legalább, mert ez konkrétan pókertörténelmi esemény, de úgy összességében miért nincs egyáltalán semmi a pókervilág éves szinten rendezett legjelentősebb eseményéről?

Jozsika15
Válasz Gizdalord kommentjére
2021. okt. 25. 20:14

Jogos a kérdés!

banoster
2021. okt. 26. 14:10
Gizdalord
Válasz banoster kommentjére
2021. okt. 27. 0:22

Hellmuth megnyerte 16. WSOP aranykarkötőjét!

Elnézést akkor saját bambaságom áldozata voltam.

Nyugodtan töröljétek akkor a topicot.

Ibiza
2021. okt. 27. 7:46

Elotte azert nagy mellennyel hivd ki oket HUzni, aztan amikor adjak, gyorsan tancolj ki belole:)

Gizdalord
Válasz Ibiza kommentjére
2021. okt. 27. 10:33

Elotte azert nagy mellennyel hivd ki oket HUzni, aztan amikor adjak, gyorsan tancolj ki belole:)

Szánalmas hogy mindenhová vannak ilyen pitiáner követőim akik háttal ülnek mindennek és nyomatják a hülyeséget.

Jelentem 1 ember fogadta el a HU kihívásom eddig akivel egyeztetni kezdtem aki aztán kihátrált belőle a közepén az egyeztetésnek ;)

Ibiza
2021. okt. 27. 11:22

Ne nevetess, en nem a te kovetod vagyok, hanem a Pokerakademiat kovetem. Olvasom itt a blogokat, forumokat, nem neked szol, egyszer nem kattintottam ra a "kulsos blogodra".

Ezen mi a hulyeseg? Kihivtad nagy pofaval koviii-t HU-ra, aztan kifaroltal belole meg abban a topikban.
Ha megint meggondoltad magad, es elkezdtel egyeztetni vele de o kihatralt belole, akkor mea culpa.
Bar mint irtam, ha akarsz vele jatszani, akkor tudsz, mivel opensitelnie kell, tehat akkor ulsz ra amikor akarsz - egyeztetes nelkul :)

A kerdesem: koviiival egyeztettel HU-t illetoen, amibol aztan o kihatralt?

Élő ügyfélszolgálat