Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Milyen platformon követsz leginkább póker tematikájú tartalmat?

Pokeradmin
2022. máj. 13. 13:51

Milyen platformon követsz leginkább póker tematikájú tartalmat?

Tovább a cikkre

Kisvitéz
Válasz Pokeradmin kommentjére
2022. máj. 14. 19:18

Twitter

regie
2022. máj. 15. 7:26

Poker akademia

kritttt1888
2022. máj. 15. 22:33

Ennek a szavazásnak egyébként mi a valódi célja azon kívül, hogy megpróbáltok kiizzadni magatokból heti 1-2 cikket, hogy ne tűnjön döglöttnek az oldal?

Most komolyan. "Kíváncsiak vagytok" hogy melyik a legnépszerűbb platform? Aztán kijön, hogy 43 szavazattal első lesz a youtube... Mit kezdtek majd ezzel? Milyen következtetéseket szeretnétek majd ebből levonni? Hogy segíti majd ez a pokeres társadalom helyzetét?

Ennél annak is több értelme van hogyha megkérdeznétek mivel pörgetitek magatokat? Kávé, energiaital vagy talán kóla...

Na sebaj azért remélem ezért a hozzászólásért adtok még abból a ****a kriptopénzből amit régen is adtatok és ami majd milliomossá tesz engem minden bizonnyal.

Karcsi...
Válasz kritttt1888 kommentjére
2022. máj. 16. 13:13

Add ki magadból bajnok

Maria
2022. jún. 3. 14:11

régebben cardschat. szerintem az egyetlen igazán élő angol nyelvű poker forum ami maradt + voltak nekik freerolljaik, de szinte tuti, hogy a big tech, brother megfigyelése, trollkodása alatt áll. Túl sok ott a radikalista, nem is a pókerért ott lévő (zaklató) zombi...

pár hónapja visszanéztem, más sem volt a téma, csak a kék-sárga ukrajna, mindenki zászlózgatott a pofája helyett, az volt előre pakolva forumokban, hogy ne is lehessen ignorálni a nyugati agymosottak újabb őrültségét.

viszont viszonylag elég sok rajta magyar (aktivitásukat tekintve több mint itt akadémián...), többségében nem nyugati - számomra - értelmesebb, akikkel póker témában is lehet értelmesen beszélni.

és él a fórum, cikkek, videók, oktató anyagok (bár szerintem az nem ér semmit, ahogy legtöbb), van pár mid, high-stakes leszerződött egyén, akiktől lehet topicjaikban kérdezni, szinte mindig pár napon belül válaszolnak.

de megundorodtam az oldaltól, szóval ma már szinte semmit.

néha ránézek twitchen 2-3 régi motoros streamjére, csak időtöltésből, bár kedvenceim már régen otthagyták azt is, nem streamelnek az apróért.

Ha valaki nem ismerné: ALLinPav (ausztrál srác új-zélandról, javarészt GG-n nyomja, nekem fekszik stilusa póker és ember szintjén is, elég gyakran nyomja élőben pár perc delay-jel)

Élő ügyfélszolgálat