Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Minden idők egyik legfurcsább végjátéka - úgy adta fel a heads-upot, hogy alkut sem kért!

Pokeradmin
2023. febr. 7. 17:00

Minden idők egyik legfurcsább végjátéka - úgy adta fel a heads-upot, hogy alkut sem kért!

Tovább a cikkre

trboo
Válasz Pokeradmin kommentjére
2023. febr. 8. 11:22

agysebész,vagy rakétatudós főállásban.

bibor1973
2023. febr. 8. 14:24

Lehet, annyira sietett valahová, hogy valamennyiről még le is mondott volna a 2. helyes pénzből, ha a győztes megmakacsolja magát.

Bandesz87
2023. febr. 8. 17:21

Nagyon sok minden miatt dönthetett így. Szerintem a győztes kommentárja elég lekezelő, hiszen fishnek állítja be azzal a mondattal hogy a "póker él"
Biztosan lehettek benne, hogy nem a stack különbség miatt adta el. Sok volt neki a stressz, magas volt a pulzusa, extrákat érzett és a hotelszobában voltak a gyógyszerei, ilyesmi. ...vagy akármi.

zempo
Válasz Bandesz87 kommentjére
2023. febr. 8. 20:09

A “póker él” a leírás alapján a floorman mondta.

csiga19794
Válasz Bandesz87 kommentjére
2023. febr. 9. 9:52

Nagyon sok minden miatt dönthetett így. Szerintem a győztes kommentárja elég lekezelő, hiszen fishnek állítja be azzal a mondattal hogy a "póker él"
Biztosan lehettek benne, hogy nem a stack különbség miatt adta el. Sok volt neki a stressz, magas volt a pulzusa, extrákat érzett és a hotelszobában voltak a gyógyszerei, ilyesmi. ...vagy akármi.

Biztos vagyok benne,hogy ez állhatott a háttérben....:)

Élő ügyfélszolgálat