Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > MrRabanne a Team Hero Omaha új vezető oktatója - csatlakozz képzésünkhöz!

Pokeradmin
2020. nov. 11. 16:38

MrRabanne a Team Hero Omaha új vezető oktatója - csatlakozz képzésünkhöz!

Tovább a cikkre

AriPari
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. nov. 17. 14:45

soha nem hallottam még róla, Dánfiu nem oktat? amúgy mit jelent hogy fiatal kora ellenére? hány éves?

banoster
Válasz AriPari kommentjére
2020. nov. 17. 15:44

soha nem hallottam még róla, Dánfiu nem oktat? amúgy mit jelent hogy fiatal kora ellenére? hány éves?

A húszas évei végén jár.

AriPari
2020. nov. 17. 15:54

akkor annyira nem fiatal már :)

Maggario
2020. nov. 18. 10:43

Ez jó hír, hogy még keresgéltek. Már kb. 1 hete jelentkeztem is, de még semmi válasz. Megkaptátok?

banoster
Válasz Maggario kommentjére
2020. nov. 18. 11:33

Ez jó hír, hogy még keresgéltek. Már kb. 1 hete jelentkeztem is, de még semmi válasz. Megkaptátok?

Megkaptuk, minden rendben. Azért nem kaptál visszajelzést mert pár nappal a hivatalos toborzás indítása előtt jelentkeztél. Ma mennek ki a válaszok az első jelentkezésekre, a tiédre is.

klercy
2020. nov. 19. 13:51

Én is jelentkeztem a hét elején, várom a visszajelzést egyelőre :) (igaz az MTT-re szólt)

banoster
Válasz klercy kommentjére
2020. nov. 19. 14:38

Én is jelentkeztem a hét elején, várom a visszajelzést egyelőre :) (igaz az MTT-re szólt)

Megnéztem, szintén megkaptuk, 17-én jött, breeth-éknél van a jelentkezésed. Fognak keresni.

klercy
Válasz banoster kommentjére
2020. nov. 19. 14:50

Megnéztem, szintén megkaptuk, 17-én jött, breeth-éknél van a jelentkezésed. Fognak keresni.

Köszi a segítséget!

Stali44
2020. nov. 30. 11:58

Sziasztok!

1 nap híján 2 hete jelentkeztem az Omaha csoportba. 12 nappal ezelőtt kaptam egy e-mailt, hogy hamarosan felveszitek velem a kapcsolatot skypeon. Légyszi írjátok meg, hogy nálatok a hamarosan az mit is jelent, mert valószínűleg nem ugyanazt a kiadású értelmező kéziszótárt használjuk.

Élő ügyfélszolgálat