Fu, de megneznem, ahogy az utca vegen levo pszichologusnak elmondom, hogy tudom, hogy 100k mintan 24% a valoszinusege, hogy EV alatt futok 3bb/100 eseten, de amugy kvara frusztral ez az egesz es mit csinaljak? Es ahelyett, hogy en kernek orabert a pszichologustol, hogy tagitottam a latokoret, ahelyett olyan embertol kapok valaszt, aki 150szer latta mar a problemat alsohangon. Egyebkent miert ragadtunk le ennel a kerdesnel? Az senkit sem erdekel, hogy melyik konyvvizsgalo ceg vezette le az M&A uzletet????????????
Igen, új acc, bizonyos okok miatt inkább így írom le a tapasztalatom.
A legtöbb játékosnak/embernek itt pontosan nem mental coach kell, hanem egy komoly pszichológus (nem akire csak úgy rágooglezol és elsőnek kidob - jó lesz az, kipróbálom - mert azoknál talán ezek a srácok is többet adnak). Az emberekben olyan sérelmek, rossz berögződések vannak amiket gyerekkorából hoz és ez kihat a mindennapjaira (munkájára, párkapcsolatára, gyerekére...). Ezeket a dolgokat kell kiásni mélyről és megoldást keresni rá. Sokak ilyenkor magukba azt mondják, hogy nekem aztán nincs semmi ilyen gondom. (hidd el van, csak nem tudsz róla).
Nem akarok eltérni a lényegről, mert regényeket lehetne írni, de egy jobb pszichológus akinek végzettsége van, publikációi, előadásokat tart, 10+ éve ebben dolgozik és van tapasztalata abban, hogy az adott "páciense" miben gyenge, milyen sérelmei vannak, hogyan lehetne ezt orvosolni 12.000Ft-ot kér el 60 percért (Budapesten). Persze sokan nem szeretnének kimozdulni lakásukból, de már skypeos beszélgetést is vállalnak, de az élőt jobban preferálják (gondolom a testbeszéd miatt) mert ott aztán minden van sírás, nevetés, teljesen kimozdítanak a komfort zónádból.
Fu, de megneznem, ahogy az utca vegen levo pszichologusnak elmondom, hogy tudom, hogy 100k mintan 24% a valoszinusege, hogy EV alatt futok 3bb/100 eseten, de amugy kvara frusztral ez az egesz es mit csinaljak? Es ahelyett, hogy en kernek orabert a pszichologustol, hogy tagitottam a latokoret, ahelyett olyan embertol kapok valaszt, aki 150szer latta mar a problemat alsohangon. Egyebkent miert ragadtunk le ennel a kerdesnel? Az senkit sem erdekel, hogy melyik konyvvizsgalo ceg vezette le az M&A uzletet????????????
Semmi probélma azzal, ha vita alakul ki a témáról, sőt, de megkérnék mindenkit, hogy a mental coachinggal kapcsolatos gondolatok ide menjenek:
Mental coach - mi a véleményed róluk?
Köszi!
Csak ajánlani tudom a csapatot! A mentál részéhez csak annyit fűznék hozzá, hogy én személy szerint sok segítséget kaptam Csabától. Neki köszönhetően sokat fejlődött a játék közbeni fókuszom, valamint rávilágított a sess előtti és utáni rutinok fontosságára is.
-hány évre szól a szerződés?
-hány db-ot kell havonta tolni?
-mi a kezdő profitsáv és mi a maximum elérhető?
-mi a legnagyobb tét, amire még stakelni akartok?
-mennyire gto-alapú az oktatás? vannak elméleti órák? és ha igen, akkor írnátok pár szót róluk?
köszi
-hány évre szól a szerződés?
-hány db-ot kell havonta tolni?
-mi a kezdő profitsáv és mi a maximum elérhető?
-mi a legnagyobb tét, amire még stakelni akartok?
-mennyire gto-alapú az oktatás? vannak elméleti órák? és ha igen, akkor írnátok pár szót róluk?
köszi
Team Spewhez jelentkeztem tavaly, 2 hétre jött egy email hogy nem válogatak be, idén is ugyan ez volt, remélem most azt is megírják hogy "te szerencsétlen ne jelentkez mert csak nagy nyerőket veszünk fel!! :)
...hidd el van, csak nem tudsz róla...
mert ott aztán minden van sírás, nevetés, teljesen kimozdítanak a komfort zónádból.
A mondadndó második felével teljesen egyetértek. A pszichológus az egyik legtúlértékelt "szakma". A pszichológus BTK-s, a pszichiáter az orvos. Ebből lehet következtetni melyik mennyit ér.