Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Nagy bejelentés - fúzióra lépett a Team Hero és a TeamSpew MTT!

KisMuck
Válasz Bandi1234 kommentjére
2019. nov. 7. 10:09

mentálkókler

Nagyon adja!

Buytherest
Válasz Pokeradmin kommentjére
2019. nov. 7. 11:23

Luigi: te baromi sokat dolgoztál, hogy egy top istállóban legyél tag, mentor és oktató és világklasszis játékosokkal vagy napi kapcsolatban. Szerintem más normáid és hozzáállásod van a pókerhez, mint a játékosok jelentős részének. Nyilván egy ilyen helyen a legjobb mental coachokat alkalmazzák és nem összetévesztendőek a csalókkal. Szerintem ez olyan, mint ha egy top pszichológust összehasonlítanál egy három hónapos tanfolyamot elvégzett coachal aki Fb-re ír inspiráló hülyeségeket.

Az meg, hogy semmi közöd hozzá szerintem nem igaz. Pont az ország legjobb játékosainak kéne kiállniük az átverések és a levágások ellen, akikre hallgatnának az emberek. Sokunk szemében példakép vagy.

luckylucano
2019. nov. 7. 11:44

Ezek szerint,breeth baromi keveset dolgozott, egy atlagos istalloba tag,mentor es oktato es fishregekkel van napi kapcsolatban,nyilvan igy csak egy atlagos mental coach jutott neki.Kosz , h felnyitottad a szemem,szerettem volna jelentkezni,de most mar beadom luigi nak a kervenyt.

Lefty Gekko
2019. nov. 7. 12:05

na csak, hogy kicsit az eredeti témára orientálódjunk: Pár tag átment cashezni Breethék MTT csoportja után és hát azt kell mondjam, meg lettek tanítva a fiúk a pókerre..:D = elég komoly oktatást kaptak..

zo6Hwf
Válasz Buytherest kommentjére
2019. nov. 7. 15:50

...Nyilván egy ilyen helyen a legjobb mental coachokat alkalmazzák és nem összetévesztendőek a csalókkal...

Szerintetek ezek a mental coachok elhiszik, hogy segítenek embereken vagy nárcisztikus/pszichopaták és pontosan tudják kinek, mit kell mondani, hogy elnyerjék a bizalmát, de közben rezzenéstelen arccal lehúzzák?

Nem, mert ilyen nincs, vagyis van, de nincs.

Na most akkor várj! Van vagy nincs? Mert mindenhol általánosságban beszélsz a mental coachokról. Csak a magyarok a rosszak és vannak jók, vagy nincs de mégis van de nincs?

daniboy
Válasz Bandi1234 kommentjére
2019. nov. 7. 15:51

jelenleg omaha casht ahogy van forgalom PLO2000 ig (plo500 ami a játékaim többsége) játszok, jelentkeztem az akadémia cash csapatába is, de lebeszéltek (nem mondom meg hogy ki mert botrány lenne)

ha már így összegyűltünk én kíváncsi lennék arra a botrányra :)

Bandi1234
Válasz daniboy kommentjére
2019. nov. 7. 15:54

nincs okom senkit bajba sodorni és a témát (mentál coachokat) nem érinti , szóval maradsz kíváncsi akkor :)

Lefty Gekko
2019. nov. 7. 16:01

2k ig játszó top reg amúgy miért akar backing csapatba menni? Oktatni?

Ibiza
Válasz Lefty Gekko kommentjére
2019. nov. 7. 16:53

2k ig játszó top reg amúgy miért akar backing csapatba menni? Oktatni?

danfiu, omaha4rollz meg probirs is "csapatban" nyomja, nem?

Micsoda negativ reklam ez a backing csoportoknak, kerem!

Ibiza
2019. nov. 7. 16:57

Bandi szerintem egy mental coach, aki ugy probalja helyrehozni a renomet, hogy annyira hulyen tamadja a mental coachokat, hogy egy semleges ember egybol a mental coachok "partjara" all!

Ugyes taktika, de nem nem ver at....nem jar tul az eszemen...(uj rongyokat en nem veszek ra, de ezeket most leszedem!)

Élő ügyfélszolgálat