Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Natural8 - ingyenjegyek az új Akadémiás első befizetőknek!

Pokeradmin
2021. jún. 10. 14:16

Natural8 - ingyen jegyek az új Akadémiás első befizetőknek!

Tovább a cikkre

Rudi8
Válasz Pokeradmin kommentjére
2021. jún. 12. 10:13

Sziasztok!

Ha nem lehet megadni Magyarországot regisztrációkor tartózkodási helyként, akkor hogyan tovább?

Zebirus
Válasz Pokeradmin kommentjére
2021. jún. 12. 22:55

A tickettekről bővebben lehetne tudni? 1 vagy több darab a megadott értékben?

magdihpoker
Válasz Rudi8 kommentjére
2021. jún. 13. 11:05

Sziasztok!

Ha nem lehet megadni Magyarországot regisztrációkor tartózkodási helyként, akkor hogyan tovább?

ez engem is érdekelne...

magdihpoker
Válasz magdihpoker kommentjére
2021. jún. 13. 11:51

ez engem is érdekelne...

rákérdeztem az elő chaten, hogy mi ez. azt írták, hogy válasszak ki 1 random országot, mert jelenleg csak ennyi közül lehet választani, de ez nem fog befolyásolni semmit.
+pont, hogy lehet magyarul beszélni a chaten

magdihpoker
Válasz Rudi8 kommentjére
2021. jún. 13. 18:46

engem az aggaszt jobban, hogy itt az oldalon az van, hogy van banki átutalás.. de a terembe nem láttam ilyet... írtam nekik, ezt a választ kaptam.

For players from Hungary, there is either the Coinpayment (BTC & USDT) and Luxon option via the cashier or Manual Ethereum/MuchBetter via our live chat.

Admin
Válasz magdihpoker kommentjére
2021. jún. 14. 10:31

engem az aggaszt jobban, hogy itt az oldalon az van, hogy van banki átutalás.. de a terembe nem láttam ilyet... írtam nekik, ezt a választ kaptam.

For players from Hungary, there is either the Coinpayment (BTC & USDT) and Luxon option via the cashier or Manual Ethereum/MuchBetter via our live chat.

Szia.

Írtunk neked emailt.

magdihpoker
Válasz Admin kommentjére
2021. jún. 14. 15:58

Szia.

Írtunk neked emailt.

szia
köszönöm szépen
akkor megpróbálok majd a Luxonnal befizetni

Élő ügyfélszolgálat