Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Nem áprilisi tréfa - őrületes EV a partypokeren!

csiga19794
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. ápr. 1. 5:24

"nem kell river check/raise range-eken gondolkodniuk"
:))
Bekaphatod:)

Admin
Válasz Masters800 kommentjére
2020. ápr. 1. 10:12

Nem rossz felhozatal, gondolom szép forgalomnövekedést hoz majd a vírus "segítségével". Egyéb: Unibetről nincs információ hogy mi várható áprilisban?

Az Unibeten maradt a $3,000-os race.

kacsa1st
Válasz sendyouhome kommentjére
2020. ápr. 1. 10:36

https://uk.trustpilot.com/review/www.partypoker.com

ebbe beleolvastam (csak a legfrissebb oldalt) és nem csalódtam!
a kommentelők 99.99%-a agyhalott, de no para manapság divat ebbe a rétegbe tartozni :D
ezen embereknek is 1 szavazata van ezért tart a világ itt :D

mindezek mellett én is kerülöm a termet amióta ez a bandita hozza a döntéseket.
nem tudom mennyire megy a simliskedés, de mivel nem vagyok űbermegagrindervadállat (LB+RB grinder) így nincs értelme náluk játszanom.

a regfest mellett még HUD sincs, ami az állításukkal ellentétben nem a fisheket védi meg hanem a regek ellen nem tudsz optimálisan (exploitálni) játszani. így egymás ellen a lehető legtöbb $-t alakítják át jutalékká.

just my 2 cents ;)

castor11
2020. ápr. 1. 10:54

Írjon, aki hosszú távon kis téten nyerő, akár fast foward, cash, spin vagy sng-n ebben a teremben. Nem hiszem, hogy lesz jelentkező.

Ha 3 év hosszú távnak számít, akkor jelentkezem. 10-20$-on nyerő vagyok. :)

novy
2020. ápr. 1. 11:31

Írjon, aki hosszú távon kis téten nyerő, akár fast foward, cash, spin vagy sng-n ebben a teremben. Nem hiszem, hogy lesz jelentkező.

Én is egészen biztos vagyok benne, hogy ebben a teremben mindenki csak veszít. :)):confused:

Igenykapitany
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. ápr. 2. 0:37

-És HUD van-e?
-Orosz vagy?
-Nem.
-Akkor nincs.

Fonodo_villamos
Válasz kacsa1st kommentjére
2020. ápr. 2. 12:19

nem tudom mennyire megy a simliskedés, de mivel nem vagyok űbermegagrindervadállat (LB+RB grinder) így nincs értelme náluk játszanom.

Az MTT-n kívül szinte minden játékformára 100-300% rakebacket kapsz a napi első 2-5 dollár rake-edre, szóval a kicsiknek kötelező lenne itt játszani.

Napi 100 1 dolláros spinre is 200% körüli rakebacket kapsz. Mennyit akarsz?

kacsa1st
Válasz Fonodo_villamos kommentjére
2020. ápr. 2. 13:52

Az MTT-n kívül szinte minden játékformára 100-300% rakebacket kapsz a napi első 2-5 dollár rake-edre, szóval a kicsiknek kötelező lenne itt játszani.

Napi 100 1 dolláros spinre is 200% körüli rakebacket kapsz. Mennyit akarsz?

én régimódi fapados cg játékos vagyok nem értek a fancy formátumokhoz. 25%-ot tudok elérni heti szinten náluk, amihez még egy pici lehet jönne vmi raceből. vannak olyan termek ahol kevesebb a rake ill hasonló RB jön viszont fényévekkel gyengébb a mezőny ;)

nyilván vannak azok a tétek és formátumok ill skill level akinek ebben a teremben a legokosabb játszani. megnyugtatlak én nem ebbe a csoportba tartozom.

távol álljon tőlem hogy másokat (főleg regeket) eltántorítsak attól hogy PP-n játszanak!!
ha rajtam múlna minden reg itt játszana ;)

Fonodo_villamos
Válasz kacsa1st kommentjére
2020. ápr. 2. 14:50

én régimódi fapados cg játékos vagyok nem értek a fancy formátumokhoz. 25%-ot tudok elérni heti szinten náluk, amihez még egy pici lehet jönne vmi raceből. vannak olyan termek ahol kevesebb a rake ill hasonló RB jön viszont fényévekkel gyengébb a mezőny ;)

nyilván vannak azok a tétek és formátumok ill skill level akinek ebben a teremben a legokosabb játszani. megnyugtatlak én nem ebbe a csoportba tartozom.

távol álljon tőlem hogy másokat (főleg regeket) eltántorítsak attól hogy PP-n játszanak!!
ha rajtam múlna minden reg itt játszana ;)

Az első 5 dollár rake-edre kapsz egy 9 dollár értékű, félkicsapós versenyre szóló jegyet. Ez önmagában 180% rakeback. Jó, a nagyon-nagyon szerencsések kivételével ez sose fog 9 dollárt érni, de 6-ot lehet rá számolni, az még mindig 120%.

És meglepő módon mikrón itt se istenek játszanak.

Élő ügyfélszolgálat