Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > NFT-őrület - Tony G aranyköpései is megvásárolhatóvá válnak

Pokeradmin
2021. márc. 19. 11:30

NFT-őrület - Tony G aranyköpései is megvásárolhatóvá válnak

Tovább a cikkre

MADriD
Válasz Pokeradmin kommentjére
2021. márc. 19. 15:06

Fogadjunk, hogy ezeket az ötleteket a "Hogyan keress gyorsan sok pénzt hülyéken" kézikönyvekből veszik :D

rockett
Válasz MADriD kommentjére
2021. márc. 19. 15:34

Mindenki rohanjon, és adjon pénzt a semmire!

Elképzelem közben, hogy néhány évtized múlva már mindenki tele lesz pumpálva virtuális vagyonokkal, és elfelejtenek olyan dolgokat gyűjteni aminek valódi értéke is van. Lehet itt az ideje palackozni megint a hegyi levegőt is. :)

banoster
2021. márc. 19. 15:37

Nagyon kemény dolgok vannak. Itt van ez a szintén a blockchainre épülő Decentraland is, ami egy virtuális valóság, és vagyonokért kelnek el az ingatlanok. :)

Dino12
2021. márc. 19. 16:33

százezer dollár

MDMApex
2021. márc. 20. 9:46
Gizdalord
2021. márc. 21. 0:51

Szerintem a világunk abszurd valóságát az leplezi le igazán, hogy az ekkora idiótaságokra ekkora a kereslet. Szerintem az emberiség azt kapja pont amit megérdemel.

JimSterling is csinált erről 1 hete kb videot ha valakit reszletesebben erdekel.

Cypress
Válasz Gizdalord kommentjére
2021. márc. 21. 1:06

Szerintem az emberiség azt kapja pont amit megérdemel.

Ezzel kb én is így vagyok. A Bosszúállókból például Thanos-szal abszolút egyetértek...:-)

Gizdalord
Válasz Cypress kommentjére
2021. márc. 21. 12:57

Ezzel kb én is így vagyok. A Bosszúállókból például Thanos-szal abszolút egyetértek...:-)

Igen. Sőt nálam az utolsó rész az nem canon. Ott ért véget, hogy csettintet és visszavonult a farmra, a többi már csak disney fantasy

Wild500
2021. ápr. 13. 15:51

Akkor a szarom is NFT mert abból is egy adagban csak egy féle formájú, hosszúságú van és megismételhetetlen

Élő ügyfélszolgálat