PartyPoker október – exkluzív 10 százalék akadémiás chase, antés cash game asztalok, letölthető hand history-k
Ezek jó hírek!
Azt tudja valaki, mi van most a ff ranglistákkal? Jó ideje nem láthatóak az állások.
https://www.partypoker801.com/hu/fast-forward/nlh-leaderboard
Megoldódott... másik böngészővel megjelenik.
Mostanában én is partypokeren játszom a fastfoldot (kezdő hobbi szinten vagyok ☺️). És ha valaki esetleg tudna egy jó oktató anyagot erről a műfajról azt szívesen fogadom.
6max cahsgame stratégiát keress.., talán annyiban különbözik az alapjátéktól, hogy egy fokkal még annál is lazábban lehet játszani, mert a játékosok könnyebben dobálnak preflop, hogy gyorsabban pörögjön a játék.
Sziasztok!
Most kezdtem el játszani ff-et partypokeren. Fel tudnátok világosítani, hogy működik ez a ranglista? Jelentkezni kell külön ? Adott téteken a héten legtöbb pontot gyűjtő játékosokat díjazzák?
Sziasztok!
Most kezdtem el játszani ff-et partypokeren. Fel tudnátok világosítani, hogy működik ez a ranglista? Jelentkezni kell külön ? Adott téteken a héten legtöbb pontot gyűjtő játékosokat díjazzák?
Letölthető hand history-k
Pontos dátumot nem tudunk, de hamarosan lehetővé teszi a terem azt, hogy a leosztások letölthetőek legyenek. Mindezt – ahogyan Rob Yong fogalmazott – “teljesen anonim módon” szereték megvalósítani. Valószínűleg tehát a letöltött hand history-ban “player 1” “player 2” és hasonló elnevezések lesznek, és szinte biztosan figyelned kell majd arra, hogy ne lehessen a segítségükkel HUD-ot használni.
Ezt egyszerűen elkummantották, vagy volt róla szó azóta, mikor teszik lehetővé?
Ezt egyszerűen elkummantották, vagy volt róla szó azóta, mikor teszik lehetővé?