Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > partypoker, Unibet Poker és GGPoker - áprilisi exkluzív ajánlataink!

Pokeradmin
2020. ápr. 1. 10:50

partypoker, Unibet Poker és GGPoker - áprilisi exkluzív ajánlataink!

Tovább a cikkre

buckaroo
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. ápr. 3. 15:01

Nem támadás de legyünk korrektek..gáz az unibet

"több mint 10%-kal csökken a ház haszna az NL25 és az NL50 cash game tétek esetében" - mellete azért duplájára emelték például a PL4 rakejet...

Nem emelnek a race díjazásán 8% mellet sem..."Ennek fő oka, hogy az Unibet tájékoztatása szerint nagyszabású központi promóciókkal készülnek, ezekre szeretnék helyezni a hangsúlyt." - ez csodálatos kamuszöveg az oldal részéről. Nagyon elmaradnak a pókeres bevételek a kaszinó és sport részleg mögött hát húzni kell a madzagon. A nagyszabású központi promó..., ma PL50en prize drop promo keretében képesek voltak egy 2 eurós Hexa jeggyel megajándékozni minket.., csodálatos, de inkább megalázó.

Masters800
Válasz buckaroo kommentjére
2020. ápr. 3. 16:52

Nem támadás de legyünk korrektek..gáz az unibet

"több mint 10%-kal csökken a ház haszna az NL25 és az NL50 cash game tétek esetében" - mellete azért duplájára emelték például a PL4 rakejet...

Nem emelnek a race díjazásán 8% mellet sem..."Ennek fő oka, hogy az Unibet tájékoztatása szerint nagyszabású központi promóciókkal készülnek, ezekre szeretnék helyezni a hangsúlyt." - ez csodálatos kamuszöveg az oldal részéről. Nagyon elmaradnak a pókeres bevételek a kaszinó és sport részleg mögött hát húzni kell a madzagon. A nagyszabású központi promó..., ma PL50en prize drop promo keretében képesek voltak egy 2 eurós Hexa jeggyel megajándékozni minket.., csodálatos, de inkább megalázó.

1. A rake csökkenése az jó döntés volt azokon a limiteken,mert rakeback+rake race nélkül 3-4bb/100 elérése is nehézkes volt, így 1-2bb/100-al simán nőhet a winrate.
2.Ahol dupláztak(legkisebb téten) ott addig elég alacsony volt és a mezőny is jóval gyengébb mint feljebb.
3.A race díjazás emelésnek én sem örülök, de ez van, most gyengébb itt a mezőny mint január-február láthatóan.
4.Központi promóciók valóban nem túl ütősek áprilisban, de a nyereményesőre egy panaszom se lehet(személy szerint :cool: ),nekem összehozott 500€+ nyereményt már közvetetten. Ezekkel a promóciókkal a halakat akarják csábítani. ami sikeresebb is, mint a Bootcampek idején NL25+ a regwar.

allinkamikaze
Válasz Masters800 kommentjére
2020. ápr. 3. 17:34

1. A rake csökkenése az jó döntés volt azokon a limiteken,mert rakeback+rake race nélkül 3-4bb/100 elérése is nehézkes volt, így 1-2bb/100-al simán nőhet a winrate.
2.Ahol dupláztak(legkisebb téten) ott addig elég alacsony volt és a mezőny is jóval gyengébb mint feljebb.
3.A race díjazás emelésnek én sem örülök, de ez van, most gyengébb itt a mezőny mint január-február láthatóan.
4.Központi promóciók valóban nem túl ütősek áprilisban, de a nyereményesőre egy panaszom se lehet(személy szerint :cool: ),nekem összehozott 500€+ nyereményt már közvetetten. Ezekkel a promóciókkal a halakat akarják csábítani. ami sikeresebb is, mint a Bootcampek idején NL25+ a regwar.

a küldetésekkel valóságban mekkora rakebacket lehet elérni CGn?

Masters800
Válasz allinkamikaze kommentjére
2020. ápr. 3. 19:00

a küldetésekkel valóságban mekkora rakebacket lehet elérni CGn?

Januártól februárig ~6000€ jutalékot termeltem nl25-nl50, bónuszokkal, rakebackel, rake racel, egyéb promócióval összejött ~2300-2400€ visszatérítésekből, ebből a klasszikus rakeback illetve bónuszok összessége úgy 1200-1300€ között mozgott, tehát 20-22% között mozgott nekem.

buckaroo
Válasz allinkamikaze kommentjére
2020. ápr. 3. 19:01

Én azt gondolom azt is meghúzták.., pár éve sokkal bővebb volt. Amúgy nem lehet pontosan megmondani mivel a küldetések teljesítési idejétől és módjától is függ..., de én olyan 10-15%ra tippelem, max 20.

Élő ügyfélszolgálat