Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Poker Face - új pókeres mozi érkezik Russell Crowe főszereplésével

Pokeradmin
2022. okt. 27. 13:52

Poker Face - új pókeres mozi érkezik Russell Crowe főszereplésével

Tovább a cikkre

Monopoly Live
Válasz Pokeradmin kommentjére
2022. okt. 27. 14:14

Szerintem úgy kellett volna írni, hogy póker arc mert az magyarul van illetve a magas sűlt hús kifejezés is megfelelőbb lett volna. A Római Nemzetközi Filmfesztivál helyett pedig a ****** Nemzetközi Filmfesztivál-t használnám de igazán nem szeretnék kötekedni.

ui: Ja a Római-ba lehet igazatok van.

csiga19794
Válasz Pokeradmin kommentjére
2022. okt. 27. 19:51

Szerintem úgy kellett volna írni, hogy póker arc mert az magyarul van illetve a magas sűlt hús kifejezés is megfelelőbb lett volna. A Római Nemzetközi Filmfesztivál helyett pedig a ****** Nemzetközi Filmfesztivál-t használnám de igazán nem szeretnék kötekedni.

Szerintem dumcsizzuk ezt meg priviben:-)

Gizdalord
Válasz Monopoly Live kommentjére
2022. okt. 31. 22:29

Mindig nagyon könnyű az építő vagy értelmességre törekvést letörni hasonló trollkodással, de nyugi en feladtam, mivel kurvára nem hajlandó értelmes kommunikálásra eminnen senki.
Majd az általam fordított szakirodalomban úgy lesz ahogy én gondolom jónak, a többire meg teszek rá, ha még félértelmes párbeszédet se lehet folytatni a dologról

Élő ügyfélszolgálat