jó ez a fejlesztés nekünk :)
Üdv !
Szoktam tolni mobilról, 6 max sng-t. Klotyon meg amolyan jóéjszakátgrindnek, általában ott hozom vissza az mtt nevezési díjakat. Vegyétek észre a live feelinget, nincs sokasztal nincs szörfözés közben, jobban olvashatóak az ellenfelek !
Rafa Nadal
win8, tablet
Nem vagyok egy nagy IT GURU,
de szerintem van windows 8-as tablet, és így v. úgy biztosan megy windows 8 alatt is a PT4 v. a HM2.
Tehát egyelőre az Ájfon, Ájped és Android marad ki a szórásból.
'de elég komoly pénzt mernék tenni rá, hogy 2 éven belül lesz ezekre is tracker. 'vagy valamilyen teljesen más sztori miatt veszti létjogosultságát az ügy... Mondjuk nem lesz különbség a deszktop és mobil oprendszer között. Lásd win8.
Végképp nem értem a Starst. A múltkor már az is "csalás" volt a fishek ellen, ha valaki kivárta a timebankját. Ezen felül a nyerő játékosokat regulázzák állandóan a fishek bennmaradásáért Na erre meg hoznak egy ilyen újítást a szoftverben. Annyira egyértelmű hogy sok jó reg HUD nélkül nem fog sok asztalozni, ergo nem mobilról tolja. Nevetséges...
Meglepően sokan tolják a grindet táblagépről, ill mobilról!
Végképp nem értem a Starst. A múltkor már az is "csalás" volt a fishek ellen, ha valaki kivárta a timebankját. Ezen felül a nyerő játékosokat regulázzák állandóan a fishek bennmaradásáért Na erre meg hoznak egy ilyen újítást a szoftverben. Annyira egyértelmű hogy sok jó reg HUD nélkül nem fog sok asztalozni, ergo nem mobilról tolja. Nevetséges...
Meglepően sokan tolják a grindet táblagépről, ill mobilról!
Kövi lépcső valami emulátor lesz, és elhitetik a cápák, hogy tabletről nyomják. :D
Hurrrá :D