Guguska
Válasz peacefulenergy kommentjére
2012. ápr. 30. 14:49

Menj fel a PS oldalára ott Még több menüpont és ott lesz.

Koszonom!!!

Super, bwin-t ezzel a klienssel is kenterbe veri.

spindel15
Válasz peacefulenergy kommentjére
2012. máj. 28. 13:45

Szeretném tolni én is a vonaton viszont hülye vagyok a telefonokhoz.
A galaxy minit néztem ki a 2.2-s android meg van. Viszont a képernyő felbontásnál megakadtam.
Valahol azt írják, hogy 320x240 valahol meg azt, hogy 2048x1536. A minimum ugye 800x480.
Valaki játszik ilyen telefonnal?
Köszi

BT86
Válasz spindel15 kommentjére
2012. máj. 28. 14:10

Szeretném tolni én is a vonaton viszont hülye vagyok a telefonokhoz.
A galaxy minit néztem ki a 2.2-s android meg van. Viszont a képernyő felbontásnál megakadtam.
Valahol azt írják, hogy 320x240 valahol meg azt, hogy 2048x1536. A minimum ugye 800x480.
Valaki játszik ilyen telefonnal?
Köszi

A 2. a kamera felbontása. Szinte 100%, hogy nem fog rajta menni. Nekem Galaxy 3-am van, ami alapból 2.1-es, de frissítettem a szoftvert stb, utána nem voltam biztos benne, hogy megy-e rajta a ps vagy sem, gondoltam kipróbálom. Indításkor belekötött a felbontásba, és nem indult el.

mizse
Válasz BT86 kommentjére
2012. jún. 14. 18:33

hm

Sziasztok.
A segítségeteket, valamint a véleményeteket szeretném kérni a témával kapcsolatosan, pár apróságban.
Szeretnék vásárolni egy telefont, amivel elég könnyen tudok netezni, van rajta wifi, és telepíteni tudom rá a pokerstars mobil kliensét játszani, és nem mellesleg tűrhetően jó készülék legyen.(Bár nekem minden 2008 után gyártott készülék túl okos)

Amit tudok, hogy a ps mobil kliens működéséhez legalább ilyen készülékek szükségesek:

[*] iPhone® 3G S
    [*] iPhone® 4
    [*] iPad®
    [*] iPad® 2
    [*] iPod touch® 4. generáció

vagy androidos készülék esetén

Android™ 2.2 vagy fejlettebb változata kell, hogy fusson, és a képernyőfelbontás pedig legalább 800x480.

Kicsit körbe nézelődtem, és azt kell mondjam eléggé szép árakon mozognak az ilyen készülékek. A szerintem legjobb ár érték arányban a feltételeknek megfelelő készülék a ZTE Skate, amit újonnan már 35e ft-ért is meglehet vásárolni. Mi a véleményetek, vagy tapasztalatotok? Katt a képre
[CENTER]
[/CENTER]
Továbbá találtam a pokerstars honlapján néhány adatforgalommal kapcsolatos adatot miszerint:

"Játék közben várhatóan 10K letöltési és 5K feltöltési adatforgalom keletkezik percenként. Ezek a számok a játék sebességétől függően változhatnak.
Ha egy órán át játszol egy asztalon, várhatóan közel 1MB adat letöltésére és 500KB feltöltésére számíthatsz."

Én t-mobile szolgáltatónál vagyok előfizető, valamilyen mobil internetes szolgáltatást szeretnék, de ezek között több féle van, tapasztalataitok alapján, ha szeretnék még fórumozni, pl 1-2 órát plusz pár naponta pókerezni is mekkora adatforgalmú szolgáltatást állítsak be? Sajna olyan helyen használnám főleg ahol nincs wifi elérhetőség.

Uccsó kérdés:Kinek mi a tapasztalata a pokerstars mobil pókerről? Vagy más mobil pókerről pl Bwin?

Köszönöm, hogy végig olvastad és válaszoltál.

mizse
Válasz Pokeradmin kommentjére
2012. jún. 17. 16:11

Sziasztok, ha valakinek volna infoja az előző hozzászóláshoz, tapasztalat stb azt megköszönném.

spindel15
Válasz mizse kommentjére
2012. júl. 19. 12:38

Én is a ZTE telefont néztem ki magamnak, nem kaptam. Vettem egy Xperia neo v-t.
Tökéletesen működik rajta a Stars. Telenoros vagyok, nincs probléma a lefedettséggel.
Az adatforgalom ~1MB/óra játék.

gyapjuzokni
2013. márc. 7. 16:51

Felinstalaltam egy Androidos keszulekre,a PS klienst,de azt mondja,hogy .eu-s kellene es nem .com-os.Ahonnan letoltom az uj verziot,ugyanazt a verziot instalaja fel.Mi lehet a gubanc?vagy honnan szedhetem le a .eu verziot?

tob1n
2013. márc. 13. 18:08

van erre valami módszer hogy hogy lehet megtalálni app store-ban a pokerstars mobil kliensét? se telefonon se itunes alól nem találja meg...

SipKa
Válasz tob1n kommentjére
2013. márc. 13. 19:00

van erre valami módszer hogy hogy lehet megtalálni app store-ban a pokerstars mobil kliensét? se telefonon se itunes alól nem találja meg...

Mobil póker | iPhone®, iPad® és Android™ alkalmazások a PokerStarstól

de ha jól tudom az apple valamennyire korlátozza a szerencsejátékot az appjai tekintetében...

JuhaAasz
Válasz tob1n kommentjére
2013. márc. 13. 19:05

pedig én régebben a top free appok között leltem meg

szerk: amúgy mi lenne ha a keresőbe beírnád hogy "pokerstars"?

szerk2: de durva...a keresőbe beírva nem dobja ki az itunes :D tuti tiltotta az apple, mert a saját alkalmazásokban rámenve a PS-re jobb gombbal majd kiválasztva a "megjelenítés itunesban"-t kiad egy EPT-s programot :O

amúgy nekem megvan a gépen az ipa fájl...elküldjem mailbe?

Élő ügyfélszolgálat