Menj fel a PS oldalára ott Még több menüpont és ott lesz.
Szeretném tolni én is a vonaton viszont hülye vagyok a telefonokhoz.
A galaxy minit néztem ki a 2.2-s android meg van. Viszont a képernyő felbontásnál megakadtam.
Valahol azt írják, hogy 320x240 valahol meg azt, hogy 2048x1536. A minimum ugye 800x480.
Valaki játszik ilyen telefonnal?
Köszi
Szeretném tolni én is a vonaton viszont hülye vagyok a telefonokhoz.
A galaxy minit néztem ki a 2.2-s android meg van. Viszont a képernyő felbontásnál megakadtam.
Valahol azt írják, hogy 320x240 valahol meg azt, hogy 2048x1536. A minimum ugye 800x480.
Valaki játszik ilyen telefonnal?
Köszi
hm
Sziasztok.
A segítségeteket, valamint a véleményeteket szeretném kérni a témával kapcsolatosan, pár apróságban.
Szeretnék vásárolni egy telefont, amivel elég könnyen tudok netezni, van rajta wifi, és telepíteni tudom rá a pokerstars mobil kliensét játszani, és nem mellesleg tűrhetően jó készülék legyen.(Bár nekem minden 2008 után gyártott készülék túl okos)
Amit tudok, hogy a ps mobil kliens működéséhez legalább ilyen készülékek szükségesek:
Sziasztok, ha valakinek volna infoja az előző hozzászóláshoz, tapasztalat stb azt megköszönném.
Én is a ZTE telefont néztem ki magamnak, nem kaptam. Vettem egy Xperia neo v-t.
Tökéletesen működik rajta a Stars. Telenoros vagyok, nincs probléma a lefedettséggel.
Az adatforgalom ~1MB/óra játék.
Felinstalaltam egy Androidos keszulekre,a PS klienst,de azt mondja,hogy .eu-s kellene es nem .com-os.Ahonnan letoltom az uj verziot,ugyanazt a verziot instalaja fel.Mi lehet a gubanc?vagy honnan szedhetem le a .eu verziot?
van erre valami módszer hogy hogy lehet megtalálni app store-ban a pokerstars mobil kliensét? se telefonon se itunes alól nem találja meg...
van erre valami módszer hogy hogy lehet megtalálni app store-ban a pokerstars mobil kliensét? se telefonon se itunes alól nem találja meg...