PokerStars Stars Rewards program - dönthetünk úgy, hogy kisebb jutalmakért játszunk
Szinte látom magam előtt, ahogy fishek 10ezrei nap, mint nap családot, magánéletet, egészséget nem figyelembe véve gürcölnek, grindolnak a nagyobb ládikó elérése és az ezáltal megszerezhető 3cent miatt.....#respectforstars #savinglives #savingfamily
Itt még mindig a 1-5% rb van amióta bevezették a hülye ládákat vagy változott valami?
köszi srácok!!
régen nevettem ekkorát!
"PokerStars Stars Rewards program - dönthetünk úgy, hogy kisebb jutalmakért játszunk" - aki náluk játszik már rég meghozta ezt a döntést ;)
"a Stars Rewards programmal a játékosokat folyamatosan az egyre nagyobb játékmennyiségre motiválja" - mivel is? minden láda 1-5% busás jutalmat rejteget bármilyen színű is legyen :D :D
Itt még mindig a 1-5% rb van amióta bevezették a hülye ládákat vagy változott valami?
Ha nem játszol hónapokig kapsz emailt és akár 40% os rbvel ijesztegetnek. (Már kaptam, 200$ t kellene rakelni 80$ instant cashez)
Ha nem játszol hónapokig kapsz emailt és akár 40% os rbvel ijesztegetnek. (Már kaptam, 200$ t kellene rakelni 80$ instant cashez)
Nagy ****-ság az egész ládás műsoruk.
Aki a ládákért játszik az meg is érdemli.
Egész egyszerűen szánalmas amit művelnek amit művelnek ezzel a "ládás" rakebackkel.