Polk 180 ezer dollárral vezet négy session után
az a másik bohóc is 900K minuszban volt Venividi ellen aztán nyert mégis, itt amúgy félretéve a nyilatkozatokat Polk nagyon antipatikus számomra, ez a tenyérbemászó fej az idióta vigyorral nem túl bizalomgerjesztő, bizonyára ezért nem ő a nagykövete a pokeroldalaknak hanem Daniel
Hát nem tudom. Vkitől szülinapomra azt kapnám, hogy 10 percig büntetlenül rugdoshatom Negreanut, nem mondanám, hogy "ejjj Polknak jobban örültem volna". Inkább szépen megköszönném.
Attól hogy a PS érdekében mondott egysmást pl hogy more rake better stb, nem ő tehet a változásokról! Ő csak reklámarc és egy bábu. Viszont vitathatatlan világbajnoka a pokernek és ez a szaros influenzer, tenyérbemászó kölyök az idióta vigyorával tiszteletlenül kikezdte a youtube csatornáján. Maximálisan elítélem Polkot.
Jé, nem gondoltam, hogy van ember, aki Negreanunak szurkol..
A "more rake is better" alatt azért a többi influenszer, reklámarc, vagy hívjuk őket bárhogy csendben maradt, majd ott is hagyták a ps-t.
Nem azt mondom, hogy egy zsíros szerződésből ki kell lépni, mert az ember nem önmaga ellensége. Viszont egyértelműen a játékosok ellen bevezetett szabályokról nem fogok úgy nyilatkozni, hogy ez milyen jó nekünk, játékosoknak.. Előtte én szimpatizáltam vele, de ekkor nálam kiverte a biztosítékot.
Ps nagykövet és ps nagykövet között is van különbség..
nem Negreanu hibája hogy szerződése volt és kötelessége... sokaknak előtte a kedvenc játékosa volt!
Attól hogy a PS érdekében mondott egysmást pl hogy more rake better stb, nem ő tehet a változásokról! Ő csak reklámarc és egy bábu. Viszont vitathatatlan világbajnoka a pokernek és ez a szaros influenzer, tenyérbemászó kölyök az idióta vigyorával tiszteletlenül kikezdte a youtube csatornáján. Maximálisan elítélem Polkot.
Sakkos, oktatással nem segít a regeken és a GGpoker mitől lenne gusztustalan? piacvezető jelenleg, én is ott játszok. Hosszú idő után a legjobb pokerélmény adó terem. Régen bossmédián kezdtem az volt a kedvenc, most unibet mellett a ggpoker a kedvencem. Élvezet itt játszani.
Sakkos, oktatással nem segít a regeken és a GGpoker mitől lenne gusztustalan? piacvezető jelenleg, én is ott játszok. Hosszú idő után a legjobb pokerélmény adó terem. Régen bossmédián kezdtem az volt a kedvenc, most unibet mellett a ggpoker a kedvencem. Élvezet itt játszani.
Miért gusztustalan? Akkor lemaradtál sok hírről.