Polk vs Kenney - high stakes cicaharc a Twitteren
Áh igen a nagypofájú mindent megmondó aki megmondja hogy 100/200on ki a nagy kutya és ki a csicska, de amikor bizonyítania kellene szakértelmét akkor neki 1/2-höz sincs meg a skillje.
Ebből aztán tökéletesen láthatja a hülye is, hogy mennyi validitása van a ****ságának XD
Pedig igaza van. Na nem abban, hogy ő az ultimate topreg, hanem hogy oktatóanyagok egy iszonyú nagy százaléka szemét és félrevezető. Nyilván létezik ennek az ellentéte is.
Pedig igaza van. Na nem abban, hogy ő az ultimate topreg, hanem hogy oktatóanyagok egy iszonyú nagy százaléka szemét és félrevezető. Nyilván létezik ennek az ellentéte is.
Ezt a részét adom. Sőt magától értetődik ahogy elavul úgy válik szarrá, még ha jó is volt.
Sőt szerintem ha valamit a piacon megkapsz mint a "kulcs a nyeréshez a pókerben" akkor az totál bullshit lesz, mert ha az lenne akkor használnák, általába már nem olyan értékes mikor eladják azt a tudást
Es ha csak olyanok ulnek egy asztalnal, akik megvettek az oktato anyagot, akkor ki fog nyerni?
Ha veszek egy magyar-kinai szotarat, akkor mar tudni fogok kinaiul?
Es ha csak olyanok ulnek egy asztalnal, akik megvettek az oktato anyagot, akkor ki fog nyerni?
Azért nem mind bullshit.
A tournament masterclass a RYE-tol szerintem elég jo anyag, úgy is van hirdetve, h azzal nyerni fogsz.
Meg is vagyok döbbenve, hogy ha azt hirdetik, "h azzal nyerni fogsz", akkor hogy-hogy nem olyan jó, mint ahogy mondják? Hát milyen világot élünk?!