Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Probirs 143 ezer dollárt nyert a High Rollersen

Izékebigyó
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. márc. 30. 23:58

Jajdejó

kry
Válasz Totyapoker kommentjére
2020. márc. 31. 0:53

úgy hogy tudjuk jól hogy a site mikor beülsz első pár allinnél támogat, aztán kezd csak el szopatni

kösz az infót, ezentúl megnyerem az első pár all-int! :D

Easyf86
2020. márc. 31. 7:48

Azt a büdös... milyen hsz-ek vannak te jó ég! :D :D :D

allinkamikaze
2020. márc. 31. 8:08

nézzük reálisan, HS regek nagy része csal, persze ez legális csalás, hogy reentryzik az utolsó pillanatban és late regel az utolsó pillanatban, tegnap pl MynJoe 5000$osra late reg és nyer 1-2 allin és máris ITM és nyert fél óra alatt minimum 5Kt max 100K+, úgy hogy tudjuk jól hogy a site mikor beülsz első pár allinnél támogat, aztán kezd csak el szopatni és ő ezt kihasználva nyomtatja a pénzt, ennyi... ehhez ahogy az interjujából is kiderül nem kell semmi elemzés vagy pokertudás
Üdv: Totyapoker

de ha ez így van és te erre rájöttél, akkor miért nem csinálod te is így és nyomtatnád a pénzt te is?

zo6Hwf
2020. márc. 31. 8:21

nézzük reálisan, HS regek nagy része csal, persze ez legális csalás, hogy reentryzik az utolsó pillanatban és late regel az utolsó pillanatban, tegnap pl MynJoe 5000$osra late reg és nyer 1-2 allin és máris ITM és nyert fél óra alatt minimum 5Kt max 100K+, úgy hogy tudjuk jól hogy a site mikor beülsz első pár allinnél támogat, aztán kezd csak el szopatni és ő ezt kihasználva nyomtatja a pénzt, ennyi... ehhez ahogy az interjujából is kiderül nem kell semmi elemzés vagy pokertudás

Igen, ez így van, én is ezt szoktam tapasztalni a versenyeken és már kezdek besokallni tőle.
Akik late regelnek és ollé mennek azokat támogatja a site és így tudnak odaérni.
Szerinted kinek kellene emailt küldeni ezzel kapcsolatban, hogy végre legyen valami és ne csaljanak? Szerencsejáték zrt? Hajlandó vagyok elmenni akár Brüsszelig is!

Rudi8
Válasz zo6Hwf kommentjére
2020. márc. 31. 9:11

Igen, ez így van, én is ezt szoktam tapasztalni a versenyeken és már kezdek besokallni tőle.
Akik late regelnek és ollé mennek azokat támogatja a site és így tudnak odaérni.
Szerinted kinek kellene emailt küldeni ezzel kapcsolatban, hogy végre legyen valami és ne csaljanak? Szerencsejáték zrt? Hajlandó vagyok elmenni akár Brüsszelig is!

Nem tudom eldönteni, hogy trolkodsz vagy komolyan gondolod e. De inkább az első :D

Ibiza
2020. márc. 31. 19:30

De birom, amikor nehanyan annyira vakon vannak, hogy meg a poent sem ertik:)

Udv,
Ibiza

hokuszpoker
2020. márc. 31. 21:50

MynJoe megnyerte a Monday 6-Maxot
gondolom vakon allinelt megint $1050-en a fiss

regie
2020. ápr. 1. 9:04

Ha mar pre allinekrol beszélünk, nem hiába kell megtanulni postflop is jatszani!

Élő ügyfélszolgálat