Jajdejó
úgy hogy tudjuk jól hogy a site mikor beülsz első pár allinnél támogat, aztán kezd csak el szopatni
Azt a büdös... milyen hsz-ek vannak te jó ég! :D :D :D
nézzük reálisan, HS regek nagy része csal, persze ez legális csalás, hogy reentryzik az utolsó pillanatban és late regel az utolsó pillanatban, tegnap pl MynJoe 5000$osra late reg és nyer 1-2 allin és máris ITM és nyert fél óra alatt minimum 5Kt max 100K+, úgy hogy tudjuk jól hogy a site mikor beülsz első pár allinnél támogat, aztán kezd csak el szopatni és ő ezt kihasználva nyomtatja a pénzt, ennyi... ehhez ahogy az interjujából is kiderül nem kell semmi elemzés vagy pokertudás
Üdv: Totyapoker
nézzük reálisan, HS regek nagy része csal, persze ez legális csalás, hogy reentryzik az utolsó pillanatban és late regel az utolsó pillanatban, tegnap pl MynJoe 5000$osra late reg és nyer 1-2 allin és máris ITM és nyert fél óra alatt minimum 5Kt max 100K+, úgy hogy tudjuk jól hogy a site mikor beülsz első pár allinnél támogat, aztán kezd csak el szopatni és ő ezt kihasználva nyomtatja a pénzt, ennyi... ehhez ahogy az interjujából is kiderül nem kell semmi elemzés vagy pokertudás
Igen, ez így van, én is ezt szoktam tapasztalni a versenyeken és már kezdek besokallni tőle.
Akik late regelnek és ollé mennek azokat támogatja a site és így tudnak odaérni.
Szerinted kinek kellene emailt küldeni ezzel kapcsolatban, hogy végre legyen valami és ne csaljanak? Szerencsejáték zrt? Hajlandó vagyok elmenni akár Brüsszelig is!
De birom, amikor nehanyan annyira vakon vannak, hogy meg a poent sem ertik:)
Udv,
Ibiza
Ha mar pre allinekrol beszélünk, nem hiába kell megtanulni postflop is jatszani!