Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Probirs ismét remekelt, de ElCabanero is nagyot nyert

Pokeradmin
2020. szept. 1. 15:24

Probirs ismét remekelt, de ElCabanero is nagyot nyert

Tovább a cikkre

szroli
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. szept. 2. 11:51

Grat nekik.

moneymayyy
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. szept. 2. 13:52

Hihető kategória amikor minden hónapban több 10 millió forintokat akaszt.ddddddddddddddddddEnnek mennyi valószínűsége van?Ja meg annak,hogy miért nem látunk nem hónapok óta,HANEM ÉVEK óta magyart rajta,és a bujti haverján kívűl elérni normális helyezéseket?Szerintem lottóznod is kéne bandi,egyszerűen erre születtél.

shtluck1
Válasz moneymayyy kommentjére
2020. szept. 2. 17:33

Hihető kategória amikor minden hónapban több 10 millió forintokat akaszt.ddddddddddddddddddEnnek mennyi valószínűsége van?Ja meg annak,hogy miért nem látunk nem hónapok óta,HANEM ÉVEK óta magyart rajta,és a bujti haverján kívűl elérni normális helyezéseket?Szerintem lottóznod is kéne bandi,egyszerűen erre születtél.

Szerintem egyenesen az ördöggel paktált le!!!!!!!

moneymayyy
Válasz shtluck1 kommentjére
2020. szept. 2. 21:38

Szerintem egyenesen az ördöggel paktált le!!!!!!!

nem tudom,lehetséges jól mondod,nekem már megette az egész életem,és szerintem nem vagyok vele egyedül....aztán egy doboz cigit se tudok belőle felmutatni...

SSJG0ku
Válasz moneymayyy kommentjére
2020. szept. 4. 12:27

nem tudom,lehetséges jól mondod,nekem már megette az egész életem,és szerintem nem vagyok vele egyedül....aztán egy doboz cigit se tudok belőle felmutatni...

Pedig azt nl2-n egy délután el lehet érni :)):)):)):))

Élő ügyfélszolgálat