Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Probirs, Wildace_hun és Belabacsi csütörtöki high roller döntői

Pokeradmin
2020. márc. 27. 12:51

Probirs, Wildace_hun és Belabacsi csütörtöki high roller döntői

Tovább a cikkre

Zsici
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. márc. 27. 17:59

Én értem h Wildace_hun felkapott. De nem tudom eldönteni h ő mitől is rendkivül sikeres a tornákon? PS grafja szerint odaért egy SM FT-re meg behúzott egy scoop ME-t ezen kivül nem látom h annyira sikeres lenne.
Ettől még lehet kiváló cg-s és le a kalappal h üti a HS versenyeket de a siker pont 2 lottó mértékű versenyben kimerült.
Ofc grat mindkettejüknek jó olvasni magyar sikerekről!

MDMApex
2020. márc. 27. 22:54

ahhahahahahahahahaaaa :))) te jo eeg... lotto merteku verseny ... Meg 1x, te irtad h SCOOP MAIN EVENT gyozelem!!!! Tiszta lotto :D Menj vegyel egy szelvenyt!

Zsici
Válasz MDMApex kommentjére
2020. márc. 27. 23:10

4-6k mezőny az simán lottó mértékü. nyertél ekkora mezőnyben?oda lapömlés is kell a tudás mellé minden mtt reg tudja limittől függetlenül h nagy mezőnyben kell a lap(is). az meg h vki 2x odaért a BI range tetején lévő 2 versenyen lottó érték (csak mert a scoop ME score elött 80as ABI-n tolta)
Ettől függetlenül MDMApex nem szóltam le a teljesítményét viszont a te értelmi szinted kiemelte eme rövid válaszod minőségi tartalommal megtöltve(irónia volt). Köszi pacsi többet nem reagálok neked :)

szroli
2020. márc. 28. 5:03

Grat nekik.

Élő ügyfélszolgálat