Road to Las Vegas - exkluzív WSOP tartalmak az Akadémián!
Nem szeretnék okvetetlenkedni, de volna arra lehetőség, hogy az akadémia normális kommunikációt folytasson az olvasók felé?
"RiverBro a TikTokos tartalomgyártás mellett streamerként, vloggerként és podcasterként is tevékenykedik, célja a magyar pókeres közösség építése, a póker népszerűsítése."
Továbbra is keresem a választ erre a kijelentésre. Hoooogyaaaaan? Vagy mondogatjátok addig amíg mindenki csak legyint rá és elhiszi?
Már hónapok óta mondom h a semmiből fel lett kapva és ki lett nevezve, csak nem értem mire fel, de válasz továbbra sincs.
Bár nem követtem minden hírt és infót a témában, de ebben szintén nem látok kivetnivalót. Ha széles réteghez jut el a tartalom, amit készít, akkor miért ne közvetíthetne akár Vegasból?!? Nem az akadémiás tagok fizetik a repjegyét és nevezési díját...
"RiverBro a TikTokos tartalomgyártás mellett streamerként, vloggerként és podcasterként is tevékenykedik, célja a magyar pókeres közösség építése, a póker népszerűsítése."
Továbbra is keresem a választ erre a kijelentésre. Hoooogyaaaaan? Vagy mondogatjátok addig amíg mindenki csak legyint rá és elhiszi?
Már hónapok óta mondom h a semmiből fel lett kapva és ki lett nevezve, csak nem értem mire fel, de válasz továbbra sincs.
Köszönöm, hogy végre valaki kipréselt magából egy választ a kérdésemre.
Egyet tudok érteni teljesen a leírtakkal.
Ez tenyleg fontos hozzaszolas volt, igy sokkal kevesbe allnak majd bele az emberek, mert hasznos, hisz uj embereket tud hozni. De azt a qurva szemuveget vedd mar le erre a podcastekre:))