Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > $1,3 milliárdos bírság vár a PokerStars-ra?

Pokeradmin
2020. dec. 22. 17:18

$1,3 milliárdos bírság vár a PokerStars-ra?

Tovább a cikkre

iKeksz
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. dec. 22. 17:53

Mit szólnak Kentucky legfelsőbb bírósága vajon Isai Scheinberg Hall of fame megválasztásához?:D

Englandfan
2020. dec. 22. 18:46

Grat nekik! (szroli után szabadon..)

freeSolo74
2020. dec. 22. 19:31

Megmondta a peti29 hogy mostmár tele van a ***** és feltolja az egész brigádot. Tessék, mi lett belőle. Én nem ******* vele a továbbiakban...

peti29
2020. dec. 23. 1:15

hat, mindennek van hatara, most mehetnek a Kanawakei indian tabortuzhoz alairatni a az RNG hitelesseget

ami ma volt, megint kibirhatatlan

TT vs AQ all flopon, 469 flop, tudtam hogy nincs overpar nala vagy set, persze turn Q

AA vs KK, pre all in, jon a K nyilvan

QQ vs AA pre all in, termeszetesen kitart a 80% ilyenkor

floss vs floss buko, persze

JJ vs TT pre all in, board 35624, hat persze split pot a teljes pot helyett

es akkor a csoda amilyet meg nem lattam, regular NL 2 asztalon gyerek a jobbomon minden partiban all in ment, na jo, partik 95%-aban

any two lappal Q2, 67o, K3o, 47o

mar mikor beultem mki minimum 200bb-on volt korulottem, gyerek nyilvan feltoltotte oket rendesen

100 hand alatt 2 lapom volt amivel tudtam volna megadni az allinjet, azonkivul teljes laphalal, K2-vel meg 72o-val nem fogok megadni ekkora fishnek se

szoval 2 lap volt, amivel megadhattam, egyik KK volt, hosunknel 54s, de volt egy harmadik megado es ott is KK persze, split pot vele

a masik csodak csodajara QQ volt es a **** gyerek preflop foldolt, kb. 90 allint tolt 100 hand alatt, a QQ-mnal preflop bedobta

majd 100 hand utan sitout-olt, elotte mar minden asztalrol kileptem, ezt az egyet figyeltem, zsinorban 22 alinje volt, ritkan felment 3-4 dollarig, majd nyilvan lebukta
szoval 100 hand utan ki ult sitoutra es a chaten pofazott

rogton kovetkezo handem: AA, na meg mit nem bazzeg

+ 1 hand: QQ

a gyerek sitouton rohad majd kilep!!!

100 handen keresztul egyszer nem birtam levenni, mki mas tobbszor lehuzta, korbeneztem ilyenekkel ultek az asztalon: NL2-n
8$, 12$, 14$, 6$, 11$

en meg 2.08 dollarral alltam fel

rothadek vicc, azt hittem felrobbanok, ki tudja mennyi all in zsinorban utan sitoutra megy es ledobja nekem az AA, QQ-t (persze korfoldot kaptam), elotte mkit felpumpalt 58o pushokkal es tarsaival

1.3 milliardos birsag a Starsnak?
na vmi jo hir is jut 2020-ra

SötétEgér
Válasz peti29 kommentjére
2020. dec. 23. 2:56

hat, mindennek van hatara, most mehetnek a Kanawakei indian tabortuzhoz alairatni a az RNG hitelesseget

Szerintem Bicskei Alen a te embered, fel kéne vele venned a kapcsolatot, biztos van valami jó dealje a számodra... :D (nehogy)

aggressivepostflopcbet
2020. dec. 23. 11:38

most a stars kap egy bad beatet. de EV-ben pluszosak!

CsabiST
Válasz peti29 kommentjére
2020. dec. 23. 14:44

es akkor a csoda amilyet meg nem lattam, regular NL 2 asztalon gyerek a jobbomon minden partiban all in ment, na jo, partik 95%-aban

a masik csodak csodajara QQ volt es a **** gyerek preflop foldolt, kb. 90 allint tolt 100 hand alatt, a QQ-mnal preflop bedobta

minden partyban allin 100 %
na jó 95 %
na 100 handból 90-nel allint tolt. :D
lehet nálad nem jön ki a matek HS NL2-ön?

Élő ügyfélszolgálat