Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > $150.000-os heti cash game leaderboard-ok a partypokeren

Whatisupguys
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. febr. 24. 18:20

Én két éve szinte kizárólag a pp-n játszom. Egy időben voltak botok, volt egy időszak amikor kb. minden héten kaptam visszatérítést a lekapcsolt számlák után. Ennek ellenére nem annyira zavartak, valszeg nem voltak túl jók. Azt nem tudom, hogy most mennyi bot van, de a mezőny igenis verhető nl500-on is. Hétvégente szerintem nagyon jó a mezőny. Jók a regek, de jó a szoftver, és ennél jobb rb-et nem nagyon lehet találni. Én személy szerint nem hinném, hogy sok a bot, egyrészt a partynal van egy külön részleg akik ezzel foglalkoznak, másrészt meg annak ellenére, hogy jók a regek azért korántsem mondanám őket verhetetlennek. Gondolom a stars botok kiszűrésében előrébb tart, de a többi teremben erősen kétlem, hogy kevesebb bot lenne mint a pp-n.

Admin
Válasz kacsa1st kommentjére
2020. febr. 26. 15:53

Én azóta nem játszom ott mikor a +15%-ot elvették, mivel hűséges/régi motoros vagyok így nem jár :(

Ha a korábbi "3 éves szabályra gondolsz", amelynek értelmében nem vehettek részt a 3 évnél régebben regisztrált játékosok az exkluzív promócióinkban, akkor jeleznénk, hogy ez a szabály azóta megszűnt és Akadémiásként mind a 12 ezer dolláros race-szen, mind a 10-15%-os chase-szen részt vehetsz.

kacsa1st
Válasz Admin kommentjére
2020. febr. 28. 10:52

Ha a korábbi "3 éves szabályra gondolsz", amelynek értelmében nem vehettek részt a 3 évnél régebben regisztrált játékosok az exkluzív promócióinkban, akkor jeleznénk, hogy ez a szabály azóta megszűnt és Akadémiásként mind a 12 ezer dolláros race-szen, mind a 10-15%-os chase-szen részt vehetsz.

Szia!

Igen arra gondoltam. Jelenleg nem tervezek visszatérni PP-re, de ha úgy adódik észben lesztek ;)
Köszi az infot!

Élő ügyfélszolgálat