Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > SCOOP 2021 - magyarok a főversenyek hajrájában!

Pokeradmin
2021. ápr. 27. 15:24

SCOOP 2021 - magyarok a főversenyek hajrájában!

Tovább a cikkre

BOSSwag
Válasz Pokeradmin kommentjére
2021. ápr. 27. 16:06

Jancsi a kieső handjénél milyen rosszabb laptól várt megadást ilyen emelés mellett? Mert ha nem várt akkor értelmetlennek látom az egészet.
Nyílván nem vagyok profi, csak érdekel.

jancsi69
Válasz BOSSwag kommentjére
2021. ápr. 27. 16:29

Jah elgondolkodtató a raise. Ingame úgy gondoltam, hogy a a flop cbetje után felkaphatott turnon Tx-eket amiknek egy részével dönthet úgy, hogy a ch/call helyett inkább megvajazza őket a pp-k, 6x-ek, A magasok, illetve a drawk ellen. Riveren ezzel a blockbet sizeal megpróbálhat még egy kis értéket nyerni velük high cardok ellen. Nekem lehet nagyon sok elégett pp-m, elégett 6x-em és lehetnek olyan lapjaim amivel floatoltam a flopot, EQ-t kaptam turnon de nem javultam a riverre (78ss, J9ss szerűek) és gondolhatja, hogy ezekkel esetleg blöffbe fordulhatok és beütöm a fejem a kis sizera.
Szal Tx-eket lehet esetleg itt célozni a raisel de egyetértek, hogy kérdőjeles.

Cypress
Válasz jancsi69 kommentjére
2021. ápr. 27. 22:13

Jah elgondolkodtató a raise. Ingame úgy gondoltam, hogy a a flop cbetje után felkaphatott turnon Tx-eket amiknek egy részével dönthet úgy, hogy a ch/call helyett inkább megvajazza őket a pp-k, 6x-ek, A magasok, illetve a drawk ellen. Riveren ezzel a blockbet sizeal megpróbálhat még egy kis értéket nyerni velük high cardok ellen. Nekem lehet nagyon sok elégett pp-m, elégett 6x-em és lehetnek olyan lapjaim amivel floatoltam a flopot, EQ-t kaptam turnon de nem javultam a riverre (78ss, J9ss szerűek) és gondolhatja, hogy ezekkel esetleg blöffbe fordulhatok és beütöm a fejem a kis sizera.
Szal Tx-eket lehet esetleg itt célozni a raisel de egyetértek, hogy kérdőjeles.

Szerintem ezt nem kell túlmagyaráznod, ez egy akkora cooler volt, mint az Eiffel-torony. Aki ezt readeli, az menjen el jósnak. Egyébként nagy gratula a nyereményhez.

SzolnokArca
2021. ápr. 28. 10:17

Gratula! legyenek magyar hedzápok! :D

Vikibaba
2021. ápr. 29. 0:50

kZhh behúzta az 1k Sunday Highrollert is 48k-ért Ápr.25-én PS-en, Fedor Holzot legyőzve a HU-ban, gratulálok!

zolcsi007
2021. ápr. 29. 20:14

Gratulálok!

Élő ügyfélszolgálat