Erről már írtam többször. Van akinek ez tök sokat jelent, és van akinek semmit. Egyik se baj amúgy. Én amikor körülményeket mondtad nem a játékosokra gondoltam, mert azok nem körülmények hanem ellenfelek, de értem így már mire gondoltál. Biztos másabb jah.
Nekem volt lehetőségem Doyle-al találkozni és azt hittem örülök neki, meg mekkora show és amikor eljött az ideje, hogy elmenjek az eventre amire érkezett úgy döntöttem még se megyek el, mert sokkal többet ér az eszmélye számomra mint, hogy lerombolja a valóság. Így elmentem sessiönözni helyette és sose láttam.
Jó neked! En szívesen leültem volna vele, de ha te a cash game mellett vagy, en is egyébként! Lehet ugy döntöttem volna, mint te!
egyebkent honnan tudtad, hogy doyle-al lennel egy asztalon? Gondolom magas tetes cash volt
Történetesen sikerült beleállnod annak a maréknyi embernek az egyikébe kis hazánkból, aki átlagos körülmények közül jőve, önerőből lett dollármilliomos a játéknak köszönhetően. Cserélni lehet cserél, de nem szorul backer, vagy stackerre. A tizedének már nagyon örülnék, ha összejönne, sztem te is.
Miert szamit ennyire, hogy backelnek-e valakit vagy sem?
'15-ben backert keresett 500-2k jatekokra, aztan eleg gyorsan HSen tolta.
danfiu par eve mondta, hogy ot is backelik.
probirst is sokaig backeltek ha jol tudom, lehet, hogy meg mindig, passz.
Szamit ez valamit? Az a lenyeg, hogy ki mennyit kepes osszeszedni a jatekbol, teljesen lenyegtelen, hogy backelik-e vagy sem.
...eszmélye ....
Az micsoda?
Vagy csak "hunglisül" írtad :p
egyszer bedurran a mikron és szrolival ketten ti fogjátok mozgatni a piacot.