Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > SHRB VI - így esett ki Negreanu az első vakszinten

Pokeradmin
2021. szept. 28. 11:56

SHRB VI - így esett ki Negreanu az első vakszinten

Tovább a cikkre

Mikkentyű
Válasz Pokeradmin kommentjére
2021. szept. 28. 14:25

nem értem ez mitől érdekes, ilyen deepen ez szörnyen fish játék volt Danieltől, főleg hogy nem freeroll, hanem egy 300ezres verseny :D , bár tuti befizették és a befektetőnek előadja hogy "érdekes party" és azért fizesse csak be legközelebb is .

Flush67
Válasz Mikkentyű kommentjére
2021. szept. 28. 14:51

nem értem ez mitől érdekes, ilyen deepen ez szörnyen fish játék volt Danieltől, főleg hogy nem freeroll, hanem egy 300ezres verseny :D , bár tuti befizették és a befektetőnek előadja hogy "érdekes party" és azért fizesse csak be legközelebb is .

Érdekes mivel gyakorlatilag Negro a range-e tetején van; gondolom ilyen line lehet még egy A5, de azon kívül semmi nem lehet nála. Szóval leveling* miatt lehet érdekes a szitu (nyilván van history-juk egymásról), de ha csak vákuumban nézzük, akkor sztem is fold, 250BB deep pedig mehet tovább a játék.

((*vajon csak 86,55,A5,77,99-cel játszik így, a blöffjeit pedig kisebbre méretezi vagy szándékosan 'kinek nagyobb a faxa az első vakszinten' játékot játszik? ))

Masters800
2021. szept. 28. 15:11

Mivel flopot elpasszolta, így Adamo biztos volt hogy flopon nincs szettje, így turn X/raise azért nagy mert Ax lehet nála egyedül érték lapként, river pushhal pedig teljesen polarizálja magát, és negro is tudja ezt hogy Adamo tudja hogy Ax-e van.

szroli
2021. szept. 28. 16:59

Én csak azt nem értem,hogy egy AK-t miért nem tudott dobni igy az elején.

Gizdalord
Válasz szroli kommentjére
2021. szept. 30. 8:15

Én csak azt nem értem,hogy egy AK-t miért nem tudott dobni igy az elején.

Erre az a rossz válasz amit írtak fentebb. Mert levelingelt, és ez valahol a rossz is a pókerbe, hogy minden ****ságot meg lehet magyarázni, mert minden szar döntés, jó döntés ha egy levellel feljebbről vagy lejjebbről nézed.

"Azért nem dobtam el, mert tudtam, hogy tudja, hogy ászom van és azért hívott csak ekkorát, mert azt akarta dobatni velem" Kb valami ilyesmi.

Nem ertek egyaltalan a turnikhez vagy a pokerhez XD de azert megneznem hanyszor blöfföl ekkorát az ember és mennyire van balanszálva. Szerintem soha és semennyire amúgy. (és mivel oylan ritka szitu ez ezért nem is fog kiderülni soha, és lehet hinteni a szemfényvesztő port)

Nagyon leegyszerűsítve Dneg ellenfele simán gondolhatott volna ennyit is "Nutsom van, ha A-ja van és túlgondolkodja kifizet" Nyilván ennél sokkal összetettebb is lehet, de szerintem nem feltétlenül áll messze a valóságtól egy ilyen esetleges pofonegyszerű scenario.
Főleg ha beleveszed, hogy mennyi kamera van és esetleg úgy gondolod (ha már levelingelünk) hogy az ellenfeled nem akar hülyének kinézni a világ előtt, és/vagy főcímre akar kerülni a világ legnagyobb herocalljával.

Csak random fun elmélkedések.

Greyboy
2021. okt. 1. 9:57

Tragikus mindkét play, szvsz. River 3X Jam pározódott boardon?!?! WTF?! Dehát Ők vannak ott...

Flush67
Válasz Gizdalord kommentjére
2021. okt. 21. 13:52

Erre az a rossz válasz amit írtak fentebb. Mert levelingelt, és ez valahol a rossz is a pókerbe, hogy minden ****ságot meg lehet magyarázni, mert minden szar döntés, jó döntés ha egy levellel feljebbről vagy lejjebbről nézed.

"Azért nem dobtam el, mert tudtam, hogy tudja, hogy ászom van és azért hívott csak ekkorát, mert azt akarta dobatni velem" Kb valami ilyesmi.

Nem ertek egyaltalan a turnikhez vagy a pokerhez XD de azert megneznem hanyszor blöfföl ekkorát az ember és mennyire van balanszálva. Szerintem soha és semennyire amúgy. (és mivel oylan ritka szitu ez ezért nem is fog kiderülni soha, és lehet hinteni a szemfényvesztő port)

Nagyon leegyszerűsítve Dneg ellenfele simán gondolhatott volna ennyit is "Nutsom van, ha A-ja van és túlgondolkodja kifizet" Nyilván ennél sokkal összetettebb is lehet, de szerintem nem feltétlenül áll messze a valóságtól egy ilyen esetleges pofonegyszerű scenario.
Főleg ha beleveszed, hogy mennyi kamera van és esetleg úgy gondolod (ha már levelingelünk) hogy az ellenfeled nem akar hülyének kinézni a világ előtt, és/vagy főcímre akar kerülni a világ legnagyobb herocalljával.

Csak random fun elmélkedések.

Tudom, hogy a tévedhetetlenségedben nem fogsz meginogni egy szempillantás erejéig sem, de van itt egy kis GTOs szemlélettel erősen megáldott videó:
Michael Addamo partijai - mit mond a GTO?

aggressivepostflopcbet
2021. okt. 21. 19:14

azért a polk elleni challenge előtt ilyeneket nem csinált dnegs...

Élő ügyfélszolgálat