Szabályozás - július 1-től banki tiltás lép életbe a külföldre irányuló online szerencsejáték tranzakciókra
Akkor 888-n kb ma érdemes utoljára utalni ,mert 1 hét az átfutás mire kiér .
Sehol máshol nem olvastam még erről csak itt.
Én mail-t és sms-t is kaptam az OTéPé-től...
Sehol máshol nem olvastam még erről csak itt.
A gond az hogy Skrillről nem enged szerencsejáték oldalra befizetni, ha mastercardról töltöttem fel az egyenlegem. Lehet sakkozni azzal hogy bitcoinba váltom és vissza, akkor már elfogadja, de ez kb rablás. 2000 dollár esetén alsó hangon egy 50 dolláros bukó, főleg hogy úgy emlékszem legutóbb már csak forintot engedett befizetni, szóval még át is kellett váltani :D
A gond az hogy Skrillről nem enged szerencsejáték oldalra befizetni, ha mastercardról töltöttem fel az egyenlegem. Lehet sakkozni azzal hogy bitcoinba váltom és vissza, akkor már elfogadja, de ez kb rablás. 2000 dollár esetén alsó hangon egy 50 dolláros bukó, főleg hogy úgy emlékszem legutóbb már csak forintot engedett befizetni, szóval még át is kellett váltani :D
Aki még mindig ezekre fog szavazni az hülye és ásson magának egy gödröt.Ha nem a fidesz megteszi neki.
ha valakinek esetleg kéne revolut meghívó és szeretné felezni a refer lóvét, dobjon egy privátot :D
Akkor Pokerstars felejtős?