Talán mert nem érzik alacsonynak a bérüket. De ez csak egy tipp. ;)
Az elfogadás bajnokai HVG fórumozók hozzák a formájukat.
Azt kérdezném,hogy az EU és a többi Orbánt buktatni szándékozó erő biztos a magyarok jó létéért,sajtószabadság árért,jjogállamiságáért,lmbtq ért stb aggódik?
Én másképp emlékszem a történelemb öl,nekik sokkal jobban megfelelne a másik oldalról bárki valamiért.
Lecsó szerintem nem személyeskedést úgy,mint a fusztrált Orbánfóbiások.
Azt kérdezném,hogy az EU és a többi Orbánt buktatni szándékozó erő biztos a magyarok jó létéért,sajtószabadság árért,jjogállamiságáért,lmbtq ért stb aggódik?
Én másképp emlékszem a történelemb öl,nekik sokkal jobban megfelelne a másik oldalról bárki valamiért.
Ezeknek ... Élvezet olvasni a vergődésüket. :)
Nem szoktam személyeskedni. Nem is olvashattál tőlem ilyesmit. Ezeknek a legjobban a tényeken túl, az érvek fájnak. Nem tudnak vele mit kezdeni. Élvezet olvasni a vergődésüket. :)
Kilégzés,belégzés.....
Nos, ma is elmaradt a kormányváltás. Az -állítólag- elégedetlen pedagógus tömegek a tüntetés helyett inkább a nyaralást választották. A megjelent statiszták ilyen alacsony száma előtt értetlenül állok.
Kilégzés,belégzés.....
Sziasztok! Mai napon szerettem volna a revolutrol felutalni a Otp-re es nem engedte: esetleg van köze itt is a szabályozás miatt ?