Túl fizetett tanárok,te kretén!Azért van ennyi hülye,mint te ebben a ****om országban meg lesz,mert szerinted túl vannak fizetve.A jobbak nem maradnak ott havi 280 nettóért. 280 arra elég otthon maradj a szülőkkel,ha megengedik,mert albérletre sem elég a családalapítás meg végképp felejtős,de ez kell pusztuljon a magyar,mert szerinted így jó...
Na van az a szint,ahol kiszállok. A vállalkozó tanáraiddal :)) Egy tanárnak napi 6,5 óra munka +3 óra otthon előkészülni a következő napra,de még vállalkozzon meg tartson magánórát,ha nem akar éhen halni szerinted,meg foglalkozzon a gyerekeivel,ha megengeded nekik!! Ja meg tartsa el a férje ez kész...Debil találkozzunk valahol egy kávé mellett szerintem.Figyelj írtad van kisfiad engem jobb ha nem idegesítesz,vigyázz magadra és maradj a háttérben.
Na van az a szint,ahol kiszállok. A vállalkozó tanáraiddal :)) Egy tanárnak napi 6,5 óra munka +3 óra otthon előkészülni a következő napra,de még vállalkozzon meg tartson magánórát,ha nem akar éhen halni szerinted,meg foglalkozzon a gyerekeivel,ha megengeded nekik!! Ja meg tartsa el a férje ez kész...Debil találkozzunk valahol egy kávé mellett szerintem
Nekem a feleségem óvónő és látom mennyit készül naponta.A nyári pihengetés nagy része szabadságra van nekik írva,amit írsz.Mindezek felett a szülők telefonjait is munka időn kívül ,kell rendezni,ami ingyen megy,mert nincs készenléti díj.
Mindig ez van, amikor érvelni kellene. ;) Ha nem ismersz olyan tanárokat akik a főállásuk mellett mással is foglalkoznak, akkor sajnos valóban a leggyengébbek jutottak neked, akik az iskolában lézengés és az egész nyáron át tartó pihengetésen kívül semmihez nem értenek. Így már teljesen érthetők a kommentjeid. :(
A napi 6,5 óra munka az nem egyenlő a napi 6,5 óra iskolában töltött idővel. Otthon sem készülnek semmit, akik évtizedek alatt a word-öt sem tudták megtanulni használni még alap szinten sem. Ezek kaptak pánikrohamot a covidnál, amikor otthonról kellett volna órákat tartaniuk. A többi meg csinálta rutinból, bár ők nem is 280-ért ülnek a suliban, és óránként 4-7 ezerért adnak magánórákat.
Nekem erről az az eset jut eszembe, amikor a bolond felhajt az autópályára a forgalommal szemben és mutogat meg kiabál, hogy itt mindenki meghibbant, mert az ő sávjában száguldoznak :confused:
Azért nem érvvel senki, mert 1-2 kommented után elég világossá vált, hogy nem érdemes. Egy a sajtóklubot "Orbán leader of europe" pólóban néző embernek nem nagyon érdemes érvelni, mert nem érdemi beszélgetés lesz hanem az ami most megy. Azon mondjuk csodálkozom hogy-hogy nem írtad még be "a tanároknak a nyáriszünetbe se kell dolgozni":D:D:D
Te tényleg azt hiszed, hogy megmondod a frankót jól érvelsz és ez lehet a nyugdíjasok között a facebookon igaz is, de nagyrészt 20-40 éves korosztályban egy pókeres fórumon nem hiszem, hogy befogadó közönségre találnál.
Nekem erről az az eset jut eszembe, amikor a bolond felhajt az autópályára a forgalommal szemben és mutogat meg kiabál, hogy itt mindenki meghibbant, mert az ő sávjában száguldoznak :confused:
Mindenki keszül naponta, aki kicsit is komolyan veszi a munkáját. Még egy sima segédmunkás is.
Tehát a feleséged is átpihengeti a nyarat, szerencsés, hogy ilyen munkája van, ahol ráadásul még meg is fizetik rendesen. Eddig nem nagyon volt érved a puffogásaid mögött. ;)
Csemegézz nyugodtan, ha módodban nem áll kocsikázni a felújított utakon. Ez csak az elmúlt 2 év. ;)
https://www.kozut.hu/download/utfelujitasok-2021/
https://www.kozut.hu/2023/01/09/960-kilometernyi-allami-ut-ujult-meg-teljes-koruen-tovabbi-800-kilometeren-sajat-kivitelezesben-vegzett-felujitasokat-a-magyar-kozut/
Mivel a többi témaban is még saját magad is inkompetensnek tartod, nem reagálok.