Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Szerezz ingyen jegyeket a Spring Festiválra!

Avanindra_Dawedawe
Válasz Karcsi... kommentjére
2021. ápr. 10. 15:09

Akkor ők túl rosszul játszottak, ezért nem nyertél ellenük?

Bár nem szokásom ingyen oktatni (nem nem poker oktatásra gondolok). De most elárulok két "titkot" , még GTO játéknál is a matematikának nevezett "áltudomány" miatt a handek egyrészét a GTO-t játszó ember elfogja veszíteni. Elárulok egy másik "titkot" is , a versenyeken !álltalában! van néhány kulcs leosztás amiket !álltalában! érdemes megnyerni hogy az ember jó helyen érjen be a versenyen. Ha a két elöző gondolatot összerakod, akkor belátthatod, hogy a világ legjobb pokerese is fog versenyen ITM elött kiesni (mert iylen a póker). Ezért aljas (még ha gyenge poénnak is szántad) ismeretlenül is egy kiesett verseny alapján azt sugalnod, hogy egy béna f*sz vagyok és azért pampogok csak az idegen nevezések miatt mert nem tudtam bemákolni magam..... Nem ez a helyzet. Én csak hobbista vagyok, és nem is tervezek komolyabban belefolyni ebbe a játékba.

*Minden tiszteletem azok iránt akik ebből élnek. tudom milyen... 2008-2010 ig én is pókerből éltem amikor NL200-NL400 on grindeltem minden nap(akkor sem voltam különösen jó, csak az ellenfelek még nállam is szarabbak voltak :D )... akkor utáltam minden eggyes percét. 2021 januárjában 11 év pókermentes év után az élvezetért keztem el néha turozgatni karanténban, és turokat élvezem, még így is, hogy gyakorlatilag tét nélkül zajlik a régi pókeres tétjeimhez képest.

szr
Válasz Pokeradmin kommentjére
2021. ápr. 12. 11:35

Az első befizetésért járó jegyek, fel vannak osztva, mint a freeroll nyeremények?

Élő ügyfélszolgálat