Szoftverfrissítés az Unibeten - jobb asztali megjelenítés és fellépés a ratholing ellen
"Egy játékos 24 óra alatt négyszer ülhet így át más asztalhoz, ezt követően viszont kötelezően a korábbi stackjével ülhet csak be"
Szerintem itt kicsit félreértettétek a szitut. Más asztalhoz lehet tört stack-kel v 100bb beülni viszont ugyanahhoz az asztalhoz nem.
Egyébként sem zavar különösebben ha egy shot stacker feldupláz majd elhúz máshová (még örülök os h távozott) A szivatás ott van mikor marad csak ismét tört stackel ül be sorozatosan. Na ezt akadályozták most meg jópár évvel lemaradva a versenytársaktól.
"Egy játékos 24 óra alatt négyszer ülhet így át más asztalhoz, ezt követően viszont kötelezően a korábbi stackjével ülhet csak be"
Szerintem itt kicsit félreértettétek a szitut. Más asztalhoz lehet tört stack-kel v 100bb beülni viszont ugyanahhoz az asztalhoz nem.
Egyébként sem zavar különösebben ha egy shot stacker feldupláz majd elhúz máshová (még örülök os h távozott) A szivatás ott van mikor marad csak ismét tört stackel ül be sorozatosan. Na ezt akadályozták most meg jópár évvel lemaradva a versenytársaktól.
"Players re-joining the same table in cash games within 30 minutes will after 4 attempts be forced to re-join with the same stack as they left with."
@Masters800: nem lehet hogy azon az asztalon már voltál és 100bb felett léptél ki?! szerintem könnyen előáll a szitu mert alig fut pár asztal limitenként!!
szerk: így a táblázat 4. sora vonatkozott rád
Nem, az volt az első asztalváltásom. Szerintem itt nem ugyanazon asztal, hanem ugyanazon limit lesz a korlát.
én is többször váltottam asztalokat és 1x sem kellett 100bb felett beülnöm.
szerk: bár nem is néztem mit kínált fel, lehet a csúszkán 100bb és amivel kiültem között lehetett választani. én csak okéztam és 100bb-vel ültem be. ami érthető is mert 4x lehet a 100bb-t válsztani a táblázat szerint.
Egyenlőre nekem sem, mert nem váltottam annyiszor asztalt(nincs nagy választék):), nl4-nl10 "regeket" érinti rosszabbul.
Nektek működik az oldal?Nekem a frissítés óta azt írja ki hogy nem tudja elérni a szervert.
Nektek működik az oldal?Nekem a frissítés óta azt írja ki hogy nem tudja elérni a szervert.