Szia!
Lehet nickbol nem tudod ki vagyok de ha picit gondolkozol akkor rajossz(ha nem akkor annyit segitek,hogy par versenyen amin reszt vettel en voltam a tournament direktor).
Orulok,hogy reagaltal vegre a sok hozzaszolasra es sajnos azt kell,hogy mondjam volt alapja.
Bar en lehet jobban tisztaban vagyok mint barki itt a hatterkorulmenyekkel.
Mivel eleg regi tagja vagyok az PA-nak es szinte mindent latok es olvasok ami tortenik itt.
Szerintem a legjobb lenne,ha a tabort jobban atgondolva picit elhalasztva es konkret programokkal es eloadokkal prezentalnatok.
Ha gondolod amiben tudok en segitek bar kulfoldon elek de jovoheten leszek otthon par napot. Beszeld meg Zoliekkal es sok sikert addig is.
Udv B. Laca
Ingyensör, k*rvák, és dánfiú megtanítja a rungood titkát.
Üdv mindenkinek, kedves hsz-k, és építő jellegű kritikusok. 1. észrevételem: milyen kevesen méltatjátok a szándékot! De nem értem miért?
Challenge accepted.
Challenge accepted.
Pontos infók kellenek ezekről:
- Tábor pontos díja, és az mit tartalmaz
- Előadások témája, időpontja, előadó
- Szálláshely (linkkel)
- Étkeztetés (mikor, mennyi, milyen típusú)
- Egyéb szervezett programok, ha vannak
- Versenyek (kötelező-e mindhármon részt venni (mármint befizetni rá, mert részt venni nem kötelező gondolom:) ), struktúrájuk)
- Egyéb szabadon választható programok a városban
Hajrá! adom a részleteket! :)
Mivel nem kaptam infókat én magam találom ki, mert ennyi időm nincs, hogy várjak. :)
Október 20. 11-13,30 óra: érkezés, szállás elfoglalása, regisztráció a helyi pókerklubban Texas Póker Club Szolnok
14-18 óra: Oktatás, Témák pontosítás alatt, kis időt kérek még hozzá, Oktatók: Lucsi: biztos, Aptok: Egyeztetés alatt, Dánfiú tárgyalás előtt
18-19-ig Vacsora:
19 óra: esti 8k FO
Október 21.
8-10 óra: reggeli a szálláson
10-1230 óra:Wellness, szauna, pezsgőfürdő, konditerem, igény szerint billiárd (2 asztal van
1230-14 óra Ebéd
14-18 óra: Téma, előadó hamarosan
18-19-ig Vacsora:
19 óra: esti 12k FO
Október 22.
10-1230 óra:Wellness, szauna, pezsgőfürdő, konditerem, igény szerint billiárd (2 asztal van
1230-14 óra Ebéd
14-18 óra: Téma, előadó hamarosan
18-19-ig Vacsora
14 óra: 16k FO
Október 23.
8-10 óra: reggeli a szálláson, indulás haza
A tábor ára 75.000.-Ft, ami magába foglalja a szállás árát 2-3 ágyas szobákban reggelivel 3 éjszakára, a programokat és a versenyek nevezési díját.
Megjegyzések a szállással kapcsolatban:
Hozam hotel: Ez négy csillagos hotel. Az ár reggelivel értendő, +szauna (száraz és nedves), pezsgőfürdő+ kis úszómedence, (ez csak kis méretű), fürdőköpeny a szobákban, kondi terem használat, billiárd, wifi, ingyenes parkolás,
Sóház hotel: Aki itt kerül elszállásolásra, annak a tábor ára 72.000 Ft, azok is igénybe vehetik a Hozam hotel wellnes szolgáltatását ha a teljes csomagot választja, azaz mindhárom napra benevez.
Olcsóbb szállásra is van lehetőség: Tiszaligeti Turisztikai Központ: Abban az esetben a tábor ára: 67200 reggeli,ebéd, vacsora. Természetesn itt nem kötelező étkezni.Itt a reggeli, ebéd, vacsora ára 1900.-Ft Bővebben: Szolnoki Turisztikai Központ, szállás
Természetesen nem kötelező mindennap részt venni a versenyeken, a csomagok tetszés szerint módosíthatóak!
Ebéd és vacsora lehetséges az oktatás helyszínén a Hozam klub éttermében, vagy tetszés szerint egyéni választás alapján. Galéria étterem, Pelikán üzletház.
Mindenkit szeretettel várunk!
Mivel nem kaptam infókat én magam találom ki, mert ennyi időm nincs, hogy várjak. :)