En konkrétan arra a handre tettem mikor néztem a videot. 89s call down játékon is gondolkodtam.
Örülök, hogy érkeztek észrevételek a Jumbp Jumbo vs Jack Jack dilemára. Hosszas mérlegelés után úgy döntöttem mint mindenben itt is az arany középút lesz a jó így én Bubi Bubi megnevezést fogok használni.
Tudom nem ilyen fajsúlyos probléma, de ha valaki úgyérzi a másik kérdésemre is szívesen reagálna ne fogja vissza magát.
Örülök, hogy érkeztek észrevételek a Jumbp Jumbo vs Jack Jack dilemára. Hosszas mérlegelés után úgy döntöttem mint mindenben itt is az arany középút lesz a jó így én Bubi Bubi megnevezést fogok használni.
Tudom nem ilyen fajsúlyos probléma, de ha valaki úgyérzi a másik kérdésemre is szívesen reagálna ne fogja vissza magát.
Sziasztok !
Az első leosztásnál 5x 3 betet kapunk. Tigris arról beszél hogy kb 10% os range van az ellenfélnek és ő callolja ezt suited gaperekkel is. Nekem 4x 10% os range ellen van PIO-s táblám ami ezt mutatja :
https://gyazo.com/dfa2802f0e7220a9da5fcb20135a83c0
(Magas rakes környezetben)
5x ellen nyilván etől is feszesebben kellene védeni.
Nos nyilván én is eltérek ettől de azért nem olyan vadul.
Az lenne a kérdésem, hogy ti NL 50en a regek populációjába milyen explotálható nagy hibákat láttok, 3 bet potban ami alapján ennyire kitágítjátok a call rangetek 5x ellen is. Az jött le a videóból hogy A2s-A5s 75s 85s 97s T8s J9s KQo val mind játékban maradtok.
Illetve Tigris azt kérdezi, hogy ha 6-7% os lenne a 3 bet range akkor mit csinálnátok turnun a kis Axs ekkel. Ezek alapján arra következtetek, hogy szűkebb rangek ellen is nagyon lazán calloltok.
Pár explotálható hibát én is látok. Nem 3 barreleznek eleget. A Flop Turn River Check rangeik általában kevésbé balanszáltak. De kb ennyi. Ti miket láttok még ami alapján ennyire tágan tudtok +EV-sen callolni ?
ez csak vicc vagy tenyleg nem tudod?
a megoldás a francia coeur szóban keresendő
ez csak vicc vagy tenyleg nem tudod?
a megoldás a francia coeur szóban keresendő