Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Tíz éves az online póker legsötétebb napja

Pokeradmin
2021. ápr. 15. 13:45

Tíz éves az online póker legsötétebb napja

Tovább a cikkre

Pixel
Válasz Pokeradmin kommentjére
2021. ápr. 15. 15:23

Sziasztok,

Van köztetek olyan aki visszakapta az UB-n ragadt pénzét?
Engem évek óta hitegetnek, de eddig még nem jött meg az utalás.

Zoli82
2021. ápr. 16. 8:25

Én visszakaptam már. Még 2017-ben, nem is volt kis összeg, csekken küldték ki.

Cypress
2021. ápr. 19. 2:50

Én előző nap 27-ik lettem egy versenyen, 2700 dollár landolt a számlámon, összesen 5k volt rajta. Következő nap bedőlt a Full Tilt, szűk nyolc év múlva kaptam vissza a lóvét. Azóta is talált pénzként tekintek rá.

titcar
2021. ápr. 24. 2:33

az összvagyonomnak kb. a 85%-a volt a starson, és még 1-2% a full tilten, azóta tudom mi az a diverzifikáció :D

Zoli82
2021. ápr. 25. 8:54

Nekem kb 85%-a volt fulltilt+ub, és ps-en a többi. Évekre beragadt a rollom nagy része, de szerencsére visszakaptam mind :)

rockett
Válasz Zoli82 kommentjére
2021. ápr. 25. 16:48

Roll 1/3-a volt FT-n. Csúnya volt akkor, de nem lépkedtem lejjebb limiteket, lazább BRM-el toltam inkább.

WINAMAXDONK
Válasz rockett kommentjére
2021. ápr. 25. 23:36

Roll 1/3-a volt FT-n. Csúnya volt akkor, de nem lépkedtem lejjebb limiteket, lazább BRM-el toltam inkább.

Tiszteltünk szerettünk de valljuk meg mindig is a poker szakmunkásai közé tartoztál. Azért olyan ***** nagy összegről nem lehetett szó

rockett
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2021. ápr. 26. 11:26

Tiszteltünk szerettünk de valljuk meg mindig is a poker szakmunkásai közé tartoztál. Azért olyan ***** nagy összegről nem lehetett szó

Így se tituláltak még. :D Nyilván nem toltam sem akkor, sem később sem HS-en, akkortájt 15-34,5$ közti limiteken voltam regular egy feszesebb BRM-el. De, hogy konkrét legyek 1430$ ragadt bent akkor évekre. (Megírtam annak idején a blogban.) Kinek mi a sok? Nekem akkor sok volt. De volt olyan ismerősöm akinek a teljes rollja beragadt mid-stakes regként.

WINAMAXDONK
2021. ápr. 26. 13:07

Én csak vicceltem nálam nagyobb szakmunkás nincs :D

Élő ügyfélszolgálat