Ha valaki lassu és biztos árfolyamnövekedést akar vegyen inkább sp500-at
No offense, nem akarok üzletet rontani, bátran kijelentem, hogy töröljék nyugodtan az adminok ezt a kommentet, de...
Szóval van ugye egy ico. Mikor én a kripottechnológiával biztosítom azt, hogy a befektetőim megadott arányban részesednek. A kérdésem az lenne, hogy pontosan miből? Mármint hogyan szeretnétek pénzt termelni? Mi az üzleti terv? Miért Mikront vegyek, és ne egyet a másik 2000+ kriptodevizából? Mi lesz azzal a néhányezer dollárral, amit az akadémiások összedobnak? A befektetésnek megfelelően fog részesedni az ember, de pontosan miből? Vagy ha ez egy sima spekuláció-alapú kriptodeviza, akkor nem ico, ugye?
Bocsánat a sok kérdésért, lehet én nem nyeltem le eléggé az ico fogalmát, de akkor ez a ti hibátok is, mert én becsületesen elolvastam minden akadémiás cikket.
Szóval van ugye egy ico. Mikor én a kripottechnológiával biztosítom azt, hogy a befektetőim megadott arányban részesednek. A kérdésem az lenne, hogy pontosan miből?
Mármint hogyan szeretnétek pénzt termelni? Mi az üzleti terv?
Miért Mikront vegyek, és ne egyet a másik 2000+ kriptodevizából?
Mi lesz azzal a néhányezer dollárral, amit az akadémiások összedobnak?
A csapat is tulajdonol mikront, az ICO résztvevők és a csapat érdeke megegyezik. Az üzleti modell lényege, hogy alakuljon ki egy stabil Mikron ökoszisztéma, minél több partner integrálásával minél több felhasználóhoz eljuttatni a Mikront. A partnereknek a piacról kell felvásárolniuk a mikronokat, amit ki akarnak osztani. A mikron iránti kereslet növekedése a mikron értékének növekedéséhez vezet.
Ezen túlmenően a Mikron csapata fejlesztési, üzemeltetési és marketing segítséget nyújt a partnereknek a rendszer integráláshoz és használatához. Ez egy bizonyos mértékig ingyenes szolgáltatás, de rendszeres segítségnyújtás esetén havidíjat tud számlázni a partnerek felé.
Van a Pókeres Oldal weblap, eddig lehetett pontokat gyűjteni, és azt be lehetett váltani a shopban. Most mi változik? Kb. semmi vagy még rosszabb lesz. Vagy beváltja ugyanúgy a Pókeres Oldal webshopban, vagy máshol váltja be, ami rossz a Pókeres Oldalnak, mert nem veszik meg a Pókeres Oldal feliratú pólót.
De még nem is ez a legnagyobb baj vele szerintem. Az igazi öngyilkosság része az, hogy mondjuk elején ad 1 mikront 1 hozzászólásért. Ő megveszi a kiosztható mikronokat 0,01 eurocentért. De fogynak a mikronjai, a tőzsdén tegyük fel felment az ára 1 eurora. Akkor most mit csináljon, csökkentse a hozzászólásokért adott mikornok számát? Aztán mikor lejjebb megy az árfolyam újra növelje? A Pókeres Oldal nem egy bróker, hogy az árfolyamokat figyelje, ő csak kiegyesúlyozottan akarja jutalmazni az aktivitást, ez szerintem nem valósul meg. Az emberek se szeretik ezt a folyamatot, ahogy a fizetéscsökkentést, úgy a hozzászólásért járó mikroncsökkentést se. Ezt azért nagyon nehéz jól kommunikálni, vagyis inkább lehetetlen.
Már volt szó az érvelési hibáról valamelyik topikban. Tök igaz az is. Emellett még a hiba a gondolatmenetben, amikor kriptopénzekről beszélnek, hogy pénzként gondolkoznak róla. Még a nevükben is benne van, hogy pénzek. Ami nonszensz. Egy pénznek az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy stabil. Senki nem fog olyan pénzt használni, ami egyik nap 2-szer annyit érhet mint másik nap.
" A partnereknek a piacról kell felvásárolniuk a mikronokat, amit ki akarnak osztani."
Korábban azt írtátok, h ez az affil/fórum/partnertoldalaknak is jó bevételi forrás lesz. Hogy? Vesznek x mikoront, kiosztanak x/2-t és biznak benn, h a maradék majd többet fog érni mint amit kiosztanak? Ha meg nem keresnek vele miért alkalmaznák?
amúgy ugye senki nem gondolja komolyan, h bármikor is akár 10centet fog érni (nemhogy 1€-t), az, h vki goodluckozik meg fórumon irogat?
Nekem ez olyan, h adjunk a mikronnak egy értéket, adjuk el, aztán meglátjuk mi lesz. Ez szintén szembemegy azzal, h a mikron csapata nem azért csinálta ezt, h pénzt keressen rajta :)
Lehet, h a fórum/affil oldalakat felpörgeti (egy időre), de én nem értem, h aki megveszi és osztogatja annak miért éri meg? És most persze nem rólatok van szó (arról a 3 oldalról ami egy és ugyanaz), akik rendelkeznek saját "ingyen" mikronokkal
amúgy ugye senki nem gondolja komolyan, h bármikor is akár 10centet fog érni (nemhogy 1€-t), az, h vki goodluckozik meg fórumon irogat?
Nekem ez olyan, h adjunk a mikronnak egy értéket, adjuk el, aztán meglátjuk mi lesz. Ez szintén szembemegy azzal, h a mikron csapata nem azért csinálta ezt, h pénzt keressen rajta :)
Lehet, h a fórum/affil oldalakat felpörgeti (egy időre), de én nem értem, h aki megveszi és osztogatja annak miért éri meg? És most persze nem rólatok van szó (arról a 3 oldalról ami egy és ugyanaz), akik rendelkeznek saját "ingyen" mikronokkal
" A partnereknek a piacról kell felvásárolniuk a mikronokat, amit ki akarnak osztani."
Korábban azt írtátok, h ez az affil/fórum/partnertoldalaknak is jó bevételi forrás lesz. Hogy? Vesznek x mikoront, kiosztanak x/2-t és biznak benn, h a maradék majd többet fog érni mint amit kiosztanak? Ha meg nem keresnek vele miért alkalmaznák?
A partnerek egy könnyen integrálható, egyszerűen és olcsón működtethető törzsvásárlói/hűség rendszert akarnak. Ha ügyesen használják a platformot, akkor a partnereknek a saját bizniszükből lesz több bevételük, és nem a mikron árfolyam emelkedését várják. Rengeteg vállakozás használ (vagy tervez használni) valamilyen formában törzsvásárlói programot, nekik kínál megoldást a Mikron platform a blokklánc nyújtotta előnyökkel.