Pokeradmin
2021. jún. 4. 14:38
Új statisztikák - a GGPoker fejlesztette a beépített Smart HUD-ot!
Tovább a cikkre
Gizdalord
Válasz Pokeradmin kommentjére
2021. jún. 4. 15:24
Az volna a kérdésem, hogy bárki itt a cikkíró brigádból kipróbálta-e már ezt a cuccot, mert annyi hibás infó van az egyészben, hogy semmit nem ér a cucc azon kívül, hogy "új feature a GG-n"
Esetleg szánjatok rá egy kis időt és nézzetek utána, hogy hogyan működik.
Ez a cikk így teljesen félrevezető és megtévesztő és full hamis képet alkot a valóságról
ivanesz
2021. jún. 4. 16:21
Engem az érdekelne,hogy mentődnek a statok,vagy csak amíg egy asztalnál ülünk,addig tart a mulatság?
kacsa1st
Válasz ivanesz kommentjére
2021. jún. 5. 12:27
Engem az érdekelne,hogy mentődnek a statok,vagy csak amíg egy asztalnál ülünk,addig tart a mulatság?
1 session russian cash ill 1 regular asztal.
Szóval ez a sok részletes stat nagyon releváns lesz.
A honlapon help menü alatt faq-ban vannak erről infók én csak belepillantottam és a tévedés jogát fenntartom.
Gizdalord
Válasz kacsa1st kommentjére
2021. jún. 6. 0:30
1 session russian cash ill 1 regular asztal.
Szóval ez a sok részletes stat nagyon releváns lesz.
A honlapon help menü alatt faq-ban vannak erről infók én csak belepillantottam és a tévedés jogát fenntartom.
Garantalom hogy tévedsz, csak nem vagyok hajlandó a cikk írója helyett elvégezni a munkát és kijavítani az egészet. Full hibás majdnem minden ami benne van.
kacsa1st
Válasz Gizdalord kommentjére
2021. jún. 6. 11:03
Garantalom hogy tévedsz, csak nem vagyok hajlandó a cikk írója helyett elvégezni a munkát és kijavítani az egészet. Full hibás majdnem minden ami benne van.
Nekem úgy tűnik ugyanazt írtuk/gondoljuk full gimmick az egész és szerinted mégis tévedek, wtf?!
Én annyit olvastam hogy az adott asztalon lejátszott handeket mutatja, ill ha rnc-t játszik vki akkor az összes megnyitott asztalról szedi a statokat. Új asztal/session kezdéskor nullázódik minden.
Arról nem láttam infot hogy ez is csak az utolsó 50 hand-ből dolgozik-e (a korábbi "hud" vpip jelző ha jól tudom úgy működött), igaz nem is kerestem nagyon.
Az viszont biztos hogy élőben nem tesztelem mert nem vagyok ennyire elvetemült ill saját magam ellensége!
kacsa1st
2021. jún. 6. 11:04
Gondolom a szarkazmus nem ment át elsőre. Te vagy az Sheldon?
Gizdalord
Válasz kacsa1st kommentjére
2021. jún. 6. 14:39
Gondolom a szarkazmus nem ment át elsőre. Te vagy az Sheldon?
Haha. Indeed XD
Máskor "/s" a végére a magamfajták kedvéért és problem solved