Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Változások jönnek a német online szerencsejáték szabályozásban

Pokeradmin
2020. okt. 8. 12:08

Változások jönnek a német online szerencsejáték szabályozásban

Tovább a cikkre

Masters800
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. okt. 8. 12:33

Vannak bajok a fejekben akik ezt a törvényt hozták, hozzáértés az nincs. Talán megkérdezhettek volna pár profit és pókerpiaci szakértőt, mit kellene változtatni az eddigieken. Prok ezek után 100% hogy húznak Angliába vagy Ausztriába, akik még nem tették. Sajnos így a midstakesről kikopik jó pár zsíros hal.

daniboy
Válasz Masters800 kommentjére
2020. okt. 8. 15:23

Vannak bajok a fejekben akik ezt a törvényt hozták, hozzáértés az nincs.

Sajnos ez szerintem nem szakterület- és még csak nem is ország-, hanem politika specifikus. A törvényhozónak van valamilyen érdekeltsége hogy változtasson és azt minden különösebb körültekintés nélkül véghez is viszi...

trboo
2020. okt. 8. 20:41

felejtsétek el,hogy "ez is" a prokról szól,szerintem ha a befizetők,szerencsejáték függők védelme érdekében akartak szabályokat hozni,amivel a többieket sem zárják ki,akkor van értelme ennek a szabályozásnak

Ibiza
Válasz trboo kommentjére
2020. okt. 8. 22:24

felejtsétek el,hogy "ez is" a prokról szól,szerintem ha a befizetők,szerencsejáték függők védelme érdekében akartak szabályokat hozni,amivel a többieket sem zárják ki,akkor van értelme ennek a szabályozásnak

Igen, abban van logika, de akkor egy rakat mas dolgot is be lehetne tiltani, pl forex, livejasmin, telos/gepes jatekok, stb. Nyilvan azokat a fuggoket nem szabad vedeni, akik kaszinoznak, ezer eurokert vasarolnak ruhakat havonta, vagy pialnak el annyit, stb stb :)

szroli
2020. okt. 10. 14:14

A Németek nem betiltanak dolgokat,hanem szabályozzák,illetve korlátoznak dolgokat.
Ilyen ez a bürokrata ország.

Élő ügyfélszolgálat