Sportfogadós oldalakra keményen rászálltak, még a 6-3 is felkerült a listára.
Bár az nyilván sokkal nagyobb piac mint a póker, de nem túl jó az előjelek.
De ez a legnagyobb gond most az országban...
Sportfogadós oldalakra keményen rászálltak, még a 6-3 is felkerült a listára.
Bár az nyilván sokkal nagyobb piac mint a póker, de nem túl jó az előjelek.
De ez a legnagyobb gond most az országban...
lecso10 az hogy ilyen böszmeségekkel előjöhetsz minden fórumon, ez biztos h top3-as gond
Vpnen keresztül beszéltem betfrédi supporttal.
Lassan beblokkolhatná magát is a kormány, tök jól kezelik az inflációt a rezsidémont a kovid idején is szép eredményeket tudtak felmutatni!
lecso10 az hogy ilyen böszmeségekkel előjöhetsz minden fórumon, ez biztos h top3-as gond
Lassan beblokkolhatná magát is a kormány, tök jól kezelik az inflációt a rezsidémont a kovid idején is szép eredményeket tudtak felmutatni!
Gyakran talákkozom ezzel a véleménnyel. Leírod, hogy a kormánynak mit kellene tennie (és amit nyilván érthetetlen okokból nem tesz csak meg) az infláció letörése érdekében?
Valamint arra is kíváncsi vagyok, hogy szerinted mit nem tettek meg 2010-től, amit ha megléptekl volna, akkor 2022-ben nem ugrott volna meg így az infláció?
Ha tiltották a PokerStarst akkor hogyhogy még tudok játszani?
Én nem tudom mit kellett volna, vagy nem kellett volna csinálniuk (nem vagyok gazdasági szakember), de azt nehéz megmagyarázni, hogy miért volt nálunk az eu-s átlaghoz képest négyszeres az infláció, szerintem nem is sikerült eddig. Egyébként nem tartozom azok közé, akik szerint a kormány mindent rosszul csinál.