Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > VeniVidi 685 ezer eurós előnyből kezdi a hetet

Pokeradmin
2020. márc. 9. 10:28

VeniVidi 685 ezer eurós előnyből kezdi a hetet

Tovább a cikkre

Totyapoker
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. márc. 9. 11:06

"Bár Phil Galfond a legutóbbi négy sessionből hármat megnyert a PLO heads-up challenge-en, 200 ezer eurót faragott a hátrányából."
Nem értem itt mire fel a bár? Ez a mondat totál értelmetlen így

crazy3317
2020. márc. 9. 11:18

VeniVidi 685 ezer eurós előnyből kezdi a hetet...

...bár Phil Galfond a legutóbbi négy sessionből hármat megnyert a PLO heads-up challenge-en, 200 ezer eurót faragott a hátrányából.

banoster
2020. márc. 9. 11:22

Át lett írva a lead, és a bár benne felejtődött. :)

HeroCallNogood
2020. márc. 10. 10:27

kicsit sem érdekes hogy a szünet után elkezdett nyerni..! ez így már nem túl hiteles...

regie
2020. márc. 10. 12:59

Mondtam en. Ugy van beadva a site, h kis pihenő utan adja mint a szart

Ibiza
2020. márc. 10. 18:09

20bb/100zal bukik meg igy is, ne rinyaljatok mar. Majd kesobb.

kry
2020. márc. 10. 19:19

reklám/hírverés szempontjából előnyösebb, ha Galfond bukik, pont az ilyen csalik a szájt elméletek miatt, és nagyobb a hírérték is, ha az "öreg" prot jól földbe döngölték.

szerintem neki ez nem túl jelentős összeg, max az egójának fáj, ha kikap.
1-2 millió eurót simán megér a reklám, naponta többet keres az oldallal, ha pörög...

daniboy
Válasz kry kommentjére
2020. márc. 10. 22:52

reklám/hírverés szempontjából előnyösebb, ha Galfond bukik, pont az ilyen csalik a szájt elméletek miatt, és nagyobb a hírérték is, ha az "öreg" prot jól földbe döngölték.

szerintem neki ez nem túl jelentős összeg, max az egójának fáj, ha kikap.
1-2 millió eurót simán megér a reklám, naponta többet keres az oldallal, ha pörög...

2019 második felében az átlagos cash game forgalom már elérte az 50 főt! (nyilván nem HS)
A pontos lifetime winningset ugyancsak becsülni lehet, de az elérhető infók alapján kb 10-12M körül mozog neki. Szóval szerintem mindegyik állításod gondold át kicsit :)

kry
Válasz daniboy kommentjére
2020. márc. 11. 0:51

Szóval szerintem mindegyik állításod gondold át kicsit :)

több mint két állításom volt, max a "naponta többet keres az oldallal, ha pörög" nem állja meg a helyét, ez lehet csak havonta igaz.
és tuti nem csak a saját pénzéből tolja, ez egy reklámköltség!

látom nem nagyon megy a szövegértelmezés, gondold át kicsit. :))

Élő ügyfélszolgálat