PSen van elég "hal" (értsd úgy balek) aki tolja ott 0% rakebackért... pl te is
persze, a szolgáltatónak mindenképp... fő hogy minél többen fizessétek a sarcot
persze, a szolgáltatónak mindenképp... fő hogy minél többen fizessétek a sarcot
játéktipustól függ, ahol van promó itt rb 100% felett is kijön, spin játékon mindenképp jobb ipoker mint PS, de nem szeretnélek rábeszélni, toljad csak PSen... válljék egészségedre, játszottam PSen és játszok máshol most és az órabérem ég és föld, persze nem a PS javára! RBnek köszönhetően is.
játéktipustól függ, ahol van promó itt rb 100% felett is kijön, spin játékon mindenképp jobb ipoker mint PS, de nem szeretnélek rábeszélni, toljad csak PSen... válljék egészségedre, játszottam PSen és játszok máshol most és az órabérem ég és föld, persze nem a PS javára! RBnek köszönhetően is.
Kit érdekel a 0 rb, ha rommá verem a mezőnyt.
Kit érdekel a 0 rb, ha rommá verem a mezőnyt.
Rommá verheted a mezőnyt a micro limiteden ahol játszol, én nem micro limiten játszok így bizony a profitom nagy részét kiteszi a rakeback... arról nem is beszélve hogy az én tétemen kb halott a stars, plo1-2K. Ha nem lenne halott akkor is kb 1,5% annyit kereset más termekben regwart is vállalva rbvel mint starson amit keresnék ha csak fishek ellen tolnám. Szóval ha nem értesz hozzá,esetleg kicsiben gondolkozol ilyen havi 2-3Kban ami nekem vegetálásra elég pl akkor ne szólj hozzá kérlek. Verd rommá PS mezőnyt a micro limiteden és legyél elégedett. Amúgy a legnagyobb hülyeség casht vagy spint tolni starson úgy hogy backing csoportban vagy és leadsz oda is %ot :D . Annál a típusnál nagyobb balek nem létezik.
Ugy lattom meg nem esett le neked sajnos.
Tobbnyire nem azzal van a gond amit mondasz, hanem a stilussal ahogy ezt megfogalmazod.
Koltoi kerdes: Normalis hangnemben nem tudnad a valaszaidat megfogalmazni?
Ez nem a blaha , itt erre nincs szukseg :)
[QUOTE=AriPari;753174]
"esetleg kicsiben gondolkozol ilyen havi 2-3Kban ami nekem vegetálásra elég pl "
Oh:)