Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > WSOP Online 2020 - két versenyt is halasztani kellett kritikus bugok miatt

Pokeradmin
2020. júl. 20. 14:19

WSOP Online 2020 - két versenyt is halasztani kellett kritikus bugok miatt

Tovább a cikkre

csiga19794
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. júl. 20. 15:04

Meg tudná mondani valaki mennyi induló volt a tornákon?

pingvink93
2020. júl. 20. 15:12

:D ki gondolta volna az elmúlt napok után :) gondolom DNEG most is vergődött mint a wsop.com-os hiba után :) de a wsop-t sem értem, hogy miért ebbe a terembe vitte a tornákat. lehet gyűlölni a PS-t sok mindenért, de valamiért én (lehet hogy csak én) sokkalta megbízhatóbbnak tartom egy ilyen volumenü tornasorozat lebonyolítására.

kanrich_
Válasz pingvink93 kommentjére
2020. júl. 20. 16:03

:D ki gondolta volna az elmúlt napok után :) gondolom DNEG most is vergődött mint a wsop.com-os hiba után :) de a wsop-t sem értem, hogy miért ebbe a terembe vitte a tornákat. lehet gyűlölni a PS-t sok mindenért, de valamiért én (lehet hogy csak én) sokkalta megbízhatóbbnak tartom egy ilyen volumenü tornasorozat lebonyolítására.

Jó eséllyel nem a legmegbízhatóbb szoftver volt a legfontosabb szempont a döntésnél :)

Amúgy pedig magának az iparágnak kifejezetten jót tesz az, hogy nem a PS-re vitték be a tornákat.

Dino12
2020. júl. 20. 16:05

szerintem javítsák ki hamar, és akkor keddtől szombatig még lehetnek első napok! Így még több ember otthonába eljuthat a világbajnokság.

Élő ügyfélszolgálat