Szívesen sztékellek Agi, ennek az örömjátéknak az erejéig.
Ha nyersz felezünk :)
Fiúk, lehet, hogy hülyén hangzik, de miért nem 1/2 cent DS asztalon játszunk ott választhat mindenki, hogy 1/2/4/X asztalon tolja. A komolyságot úgysem a tét mérete határozza meg, hanem a résztvevők hozzáállása.
A hétvége mondjuk tág, melyik nap és mikor lenne jó (úgy általában mindenkinek)?
Emlékeim szerint volt ilyen már egyszer idén, és akkor HA-t játszottunk (buktam is Lippi ellen valami nagy potot omahában :D).
Emlékeim szerint volt ilyen már egyszer idén, és akkor HA-t játszottunk (buktam is Lippi ellen valami nagy potot omahában :D).
igazából nem tudtam, hogy van NL2 deep asztal is. nekem az is jó, mondjuk én csak holdemet fogok játszani.
igazából nem tudtam, hogy van NL2 deep asztal is. nekem az is jó, mondjuk én csak holdemet fogok játszani.
mert nem tudok omahazni. szabályait ismerem, de holdemesként tudnám csak postflop játszani. azt pedig benyával való omaha hu után rájöttem, hogy nem túl jó :)
mert nem tudok omahazni. szabályait ismerem, de holdemesként tudnám csak postflop játszani. azt pedig benyával való omaha hu után rájöttem, hogy nem túl jó :)
na ebben az ftp-s bohóckodásban én is benne lennék:)
Tőlem játszhatunk nl2-őn is. PS-en van erre mód. Meg legalább ott van pénzem bent :)